ROBUR NEXT R-60, 69KW ΑΕΡΟΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Κωδικός προϊόντος: 69.17.01.06

3.650,00 €
με ΦΠΑ Κατόπιν παραγγελίας

Αερολέβητας Αερίου Ισχύος 20÷84KW, Κατανάλωσης 1,2÷6,6 kg/h, με Διάφορες Χωρητικότητες και Εκδόσεις, Έξυπνο Σύστημα Ελέγχου που επιτρέπει την Ρύθμιση και τον Έλεγχο του Συστήματος ακόμα και Απομακρυσμένα

Ποσότητα
Παράδοση σε 3-5 εργάσιμες μέρες

  Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Τα βαριά ή ογκώδη δέματα αποστέλονται μόνο με πρακτορείο μεταφορών και δεν υποστηρίζεται ο τρόπος πληρωμής αντικαταβολή.Το κόστος των μεταφορικών ορίζεται σε συνεννόηση με το πρακτορείο και εξαρτάται από το βάρος των προϊόντων και την απόσταση.

 

Πολιτική Επιστροφών

 

Χρήση Κρυπτογράφησης SSL

Για την αποτελεσματική θέρμανση εμπορικών και βιομηχανικών χώρων οποιουδήποτε μεγέθους. Μια πλήρη γκάμα που μπορεί να ικανοποιήσει διαφορετικές απαιτήσεις εγκατάστασης χάρη στην εξαιρετική χωρητικότητα, το μέγεθος και το βάρος.

Διατίθεται σε διάφορες χωρητικότητες και σε διαφορετικές εκδόσεις: στάνταρ με αξονικούς ανεμιστήρες, που μπορούν να διοχετευθούν με φυγoκεντρικούς ανεμιστήρες και για κάθετη εγκατάσταση προβολής.

Εξαιρετικά ελαφρύ και συμπαγές.

Εξαιρετικά ευέλικτο, χάρη στο εξαιρετικά συμπαγές μέγεθoς τους οι αερολέβητες αερίου Robur Next R μπορούν να εγκατασταθούν πάρα πολύ εύκολα, χάρη στο βάρος τους, 25% λιγότερο από άλλα μοντέλα στην αγορά.

Έξυπνο σύστημα ελέγχου

Μπορείτε να τα ελέγξετε όπως θέλετε, Από την απλοποιημένη εντολή on/off στο επαναστατικό σύστημα έξυπνης διαχείρισης, που ονομάζεται Genius, το οποίο σας επιτρέπει να ρυθμίζετε και να ελέγχετε το σύστημα (έως και 100 θερμαντήρες μονάδων αερίου) με τον βέλτιστο τρόπο, ακόμα και απομακρυσμένα.

Ένα ολοκληρωμένο και δυναμικό σύστημα, ικανό να απλοποιήσει τη διαχείριση και να βελτιστοποιήσει την αποτελεσματικότητα.

Χάρη στην ιδιαίτερη μηχανική του, είναι δυνατή η άνετη διαχείριση του συστήματος και η άμεση παρέμβαση. Το σύνολο του συστήματος παρακολουθείται συνεχώς και οι παράμετροι μπορούν εύκολα να ρυθμιστούν όπως απαιτείται.

69.17.01.06

Φύλλο δεδομένων

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
Επιτοίχια
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ
Υγραέριο
Φυσικό αέριο

Ειδικές αναφορές

Σχετικά προϊόντα

20 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: