SERGAS KE2 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΙΕΡΑ ΜΕ 2 ΣΟΥΒΛΕΣ

Κωδικός προϊόντος: 02342

1.344,00 €
με ΦΠΑ Κατόπιν παραγγελίας

Επαγγελματική Ηλεκτρική Κοτοπουλιέρα Ισχύος 6KW, Χωρητικότητας 12-14 Κοτόπουλων, με Δυνατότητα Αφαίρεσης των Σουβλών και την Επανατοποθετησή τους με το Άνοιγμα της μιας Πόρτας επιτρέπει Εύκολο Φόρτωμα- Ξεφόρτωμα και Καθαρισμό, με Λιποσυλλέκτη όπου τοποθετείται λίγο νερό για την Αποφυγή Κάπνας απο τα λίπη που Στάζουν

Ποσότητα
Παράδοση σε 3-5 εργάσιμες μέρες

  Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Τα βαριά ή ογκώδη δέματα αποστέλονται μόνο με πρακτορείο μεταφορών και δεν υποστηρίζεται ο τρόπος πληρωμής αντικαταβολή.Το κόστος των μεταφορικών ορίζεται σε συνεννόηση με το πρακτορείο και εξαρτάται από το βάρος των προϊόντων και την απόσταση.

 

Πολιτική Επιστροφών

 

Χρήση Κρυπτογράφησης SSL

Η κλασική κοτοπουλιέρα με σούβλες. Κορμός από ανοξείδωτο χάλυβα και βιτρίνα εμπρός και πίσω από πυρίμαχο γυαλί. Η καλαίσθητη εμφάνισή της την κάνει ένα ελκυστικό εργαλείο που θα εντυπωσιάσει τον πελάτη σας από την πρώτη ματιά, ενώ το μοναδικό σε γεύση ψήσιμο θα τον ξαναφέρει σε σας. Ο θάλαμος εψήσεως διαθέτει φωτισμό για την εύκολη επιτήρησή του. Τα λίπη συγκεντρώνονται σε συρταρωτό λιποσυλλέκτη στον οποίο συνιστάται να τοποθετείται λίγο νερό για εύκολο καθάρισμα και αποφυγή κάπνας. Οι κοτοπουλιέρες συνιστώνται και για το ψήσιμο όλων των ψητών σούβλας (αρνί, κοκορέτσι, κεφαλάκι, κ.λ.π.) και εγγυώνται γρήγορο, νόστιμο, καθαρό και οικονομικό ψήσιμο. Διατίθενται με δύο και εννέα σούβλες που κάθε μια περιστρέφεται από ανεξάρτητο μοτέρ 4,5 στροφών. Φέρουν το σήμα CE.

Χαρακτηριστικά

Μήκος (mm) 1450

Βάθος (mm) 480

Ύψος (mm) 780

Σούβλες 2

Χωρητικότητα-κοτόπουλα 12-14

Ισχύς (kw) 6

Ηλεκτρική σύνδεση 230V 

02342

Φύλλο δεδομένων

ΙΣΧΥΣ
6 KW
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
Επιτραπέζια
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ
Ρεύμα
ΤΥΠΟΣ
Κλειστή
ΣΟΥΒΛΕΣ
2
ΕΚΔΟΣΗ
Χωρίς Βάση

Ειδικές αναφορές

Σχετικά προϊόντα

20 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: