SERGAS T30GP ΜΕ ΘΕΡΜΟΘΑΛΑΜΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΙΕΡΑ 5 ΣΟΥΒΛΩΝ ΜΕ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ

Κωδικός προϊόντος: 05700

4.178,00 €
με ΦΠΑ Κατόπιν παραγγελίας

Επαγγελματική Κοτοπουλιέρα Αερίου Ισχύος 13,6KW, με 5 Σούβλες Συνολικής Χωρητικότητας 25 Κοτόπουλων, Κατανάλωση 1,04kg/h, από Ανοξείδωτο Χάλυβα, με Βιτρίνα εμπρός και πίσω από Πυρίμαχο Τζάμι για άμεση επιτήρηση, με Φωτισμό στον Θάλαμο Εψήσεως, με Συρταρωτό Λιποσυλλέκτη, με Περιστροφή με Βάση το Πλανητικό Σύστημα

Ποσότητα
Παράδοση σε 3-5 εργάσιμες μέρες

  Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Τα βαριά ή ογκώδη δέματα αποστέλονται μόνο με πρακτορείο μεταφορών και δεν υποστηρίζεται ο τρόπος πληρωμής αντικαταβολή.Το κόστος των μεταφορικών ορίζεται σε συνεννόηση με το πρακτορείο και εξαρτάται από το βάρος των προϊόντων και την απόσταση.

 

Πολιτική Επιστροφών

 

Χρήση Κρυπτογράφησης SSL

Η ψησταριά υγραερίου με πλανητική περιστροφή σουβλών T30GP αποτελεί μια σύγχρονη λύση στα χέρια κάθε επαγγελματία .Η εργονομία στην κατασκευή ,οι μικρές εξωτερικές διαστάσεις σε συνδυασμό με την μεγάλη παραγωγικότητα και το εντυπωσιακό design παρέχουν ένα ιδανικό αποτέλεσμα.
Η λειτουργία στηρίζεται στην περιστροφή των σουβλών με βάση το πλανητικό σύστημα έτσι ώστε να επιτευχθεί ομοιόμορφο ψήσιμο στον ελάχιστο χρόνο.
Ο θάλαμος ψησίματος περιλαμβάνει εσωτερικό φωτισμό που σε συνδυασμό με την κυκλική επιφάνεια από πυρίμαχο κρύσταλλο και στις δυο όψεις δίνει την δυνατότητα για άμεση επιτήρηση. 

Χαρακτηριστικά

Μήκος (mm) 1200

Βάθος (mm) 800

Ύψος(mm) 800

Ύψος με θερμοθάλαμο (mm) 1600

Σούβλες 5

Συνολική Χωρητικότητα σε κοτόπουλα 25 

Ισχύς (kW) 13,6

Κατανάλωση υγραερίου(kg/h) 1,04

Κατανάλωση φυσικού αερίου(m3/h) 1,392

Ηλεκτρική σύνδεση 230V  

05700

Φύλλο δεδομένων

ΙΣΧΥΣ
14 KW
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
Επιδαπέδια
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ
Υγραέριο
Φυσικό αέριο
ΤΥΠΟΣ
Κλειστή
ΣΟΥΒΛΕΣ
5
ΕΚΔΟΣΗ
Με Κλειστή Βάση

Ειδικές αναφορές

Σχετικά προϊόντα

20 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: