SERGAS T30P ΜΕ ΘΕΡΜΟΘΑΛΑΜΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΙΕΡΑ 5 ΣΟΥΒΛΕΣ ΜΕ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ

Κωδικός προϊόντος: 05701

4.032,00 €
με ΦΠΑ Κατόπιν παραγγελίας

Επαγγελματική Ηλεκτρική Κοτοπουλιέρα Ισχύος 6KW, με 5 Σούβλες Συνολικής Χωρητικότητας 25 Κοτόπουλων, με Μικρές Διαστάσεις και Εντυπωσιακό Design, με Εσωτερικό Φωτισμό, με Πυρίμαχο Κρύσταλλο που δίνει την δυνατότητα για Άμεση Επιτήρηση, με Λιποσυλλέκτη

Ποσότητα
Παράδοση σε 3-5 εργάσιμες μέρες

  Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Τα βαριά ή ογκώδη δέματα αποστέλονται μόνο με πρακτορείο μεταφορών και δεν υποστηρίζεται ο τρόπος πληρωμής αντικαταβολή.Το κόστος των μεταφορικών ορίζεται σε συνεννόηση με το πρακτορείο και εξαρτάται από το βάρος των προϊόντων και την απόσταση.

 

Πολιτική Επιστροφών

 

Χρήση Κρυπτογράφησης SSL

Η ηλεκτρική ψησταριά με πλανητική περιστροφή σουβλών T30P αποτελεί μια σύγχρονη λύση στα χέρια κάθε επαγγελματία .Η εργονομία στην κατασκευή της, οι μικρές εξωτερικές διαστάσεις σε συνδυασμό με την μεγάλη παραγωγικότητα και το εντυπωσιακό design παρέχουν ένα ιδανικό αποτέλεσμα. Η λειτουργία στηρίζεται στην περιστροφή των σουβλών με βάση το πλανητικό σύστημα έτσι ώστε να επιτευχθεί ομοιόμορφο ψήσιμο στον ελάχιστο χρόνο.

Ο θάλαμος ψησίματος περιλαμβάνει εσωτερικό φωτισμό που σε συνδυασμό με την κυκλική επιφάνεια από πυρίμαχο κρύσταλλο και στις δυο όψεις δίνει την δυνατότητα για άμεση επιτήρηση.

Τα λίπη συγκεντρώνονται σε συρτάρι στο οποίο συνίσταται η προσθήκη νερού για εύκολο καθάρισμα. Οι υψηλής ποιότητας αντιστάσεις και μοτέρ που χρησιμοποιούνται εισάγονται από τους γνωστότερους οίκους του εξωτερικού και εγγυώνται την σωστή και αξιόπιστη λειτουργία για πολλά χρόνια.

Χαρακτηριστικά

Μήκος (mm) 1200

Βάθος (mm) 700

Ύψος(mm) 720

Ύψος με θερμοθάλαμο(mm) 1520

Σύνολο Σουβλών 5

Συνολική Χωρητικότητα σε κοτόπουλα 25

Ισχύς (kW) 6

Ηλεκτρική σύνδεση 230V  

05701

Φύλλο δεδομένων

ΙΣΧΥΣ
6 KW
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
Επιδαπέδια
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ
Ρεύμα
ΤΥΠΟΣ
Κλειστή
ΣΟΥΒΛΕΣ
5
ΕΚΔΟΣΗ
Με Κλειστή Βάση

Ειδικές αναφορές

Σχετικά προϊόντα

20 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: