SERGAS SG3 ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΜΕ 3 ΣΟΥΒΛΕΣ

Κωδικός προϊόντος: 05705

1.579,00 €
με ΦΠΑ Κατόπιν παραγγελίας

Επαγγελματική Κοτοπουλιέρα Αερίου Ισχύος 13.2KW, με 3 Σούβλες Συνολικής Χωρητικότητας 12-15 Κοτόπουλων, Κατανάλωση 1,04kg/h, από Ανοξείδωτο Χάλυβα, με Βιτρίνα εμπρός και πίσω από Πυρίμαχο Τζάμι για άμεση επιτήρηση, με Φωτισμό στον Θάλαμο Εψήσεως, με Συρταρωτό Λιποσυλλέκτη, με Ανεξάρτητα Μοτέρ στις Σούβλες 4,5 στροφών

Ποσότητα
Παράδοση σε 3-5 εργάσιμες μέρες

  Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Τα βαριά ή ογκώδη δέματα αποστέλονται μόνο με πρακτορείο μεταφορών και δεν υποστηρίζεται ο τρόπος πληρωμής αντικαταβολή.Το κόστος των μεταφορικών ορίζεται σε συνεννόηση με το πρακτορείο και εξαρτάται από το βάρος των προϊόντων και την απόσταση.

 

Πολιτική Επιστροφών

 

Χρήση Κρυπτογράφησης SSL

Ψησταριές υγραερίου με σούβλες της SER GAS που συνδυάζουν τις μικρές εξωτερικές διαστάσεις με την μεγάλη παραγωγικότητα και το εντυπωσιακό design παρέχοντας έτσι ένα ιδανικό αποτέλεσμα.Ο κορμός κατασκευάζεται από ανοξείδωτο χάλυβα και υπάρχει βιτρίνα εμπρός και πισω από πυρίμαχο τζαμι για άμεση επιτήρηση της διαδικασίας ψησίματος.Ο θάλαμος εψήσεως διαθέτει επίσης φωτισμό. Τα λίπη συγκεντρώνονται σε συρταρωτό λιποσυλλέκτη στον οποίο τοποθετείται νερό για εύκολο καθάρισμα και αποφυγή κάπνας. Οι συσκευές συνιστώνται για το ψήσιμο όλων των ψητών σούβλας (κατόπουλα,κοντοσούβλι, κοκορέτσι, κεφαλάκι, κ.λ.π.) και εγγυώνται γρήγορο, νόστιμο και οικονομικό ψήσιμο. Διατίθενται με 3,4 και 5 σούβλες που κάθε μια περιστρέφεται από ανεξάρτητο μοτέρ 4,5 στροφών. Φέρουν το σήμα CE. 

Χαρακτηριστικά

Μήκος (mm) 1060

Βάθος (mm) 500

Ύψος (mm) 840

Ύψος με θερμοθάλαμο(mm) 1880

Σούβλες 3

Χωρητικότητα-κοτόπουλα 12-15

Ισχύς (kw) 13,2

Κατανάλωση Υγραερίου (kg/h) 1,04

Κατανάλωση Φ.Α. (m3/h) 1,39

Ηλεκτρική σύνδεση 230V 

05705

Φύλλο δεδομένων

ΙΣΧΥΣ
13 KW
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
Επιτραπέζια
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ
Υγραέριο
Φυσικό αέριο
ΤΥΠΟΣ
Κλειστή
ΣΟΥΒΛΕΣ
3
ΕΚΔΟΣΗ
Χωρίς Βάση

Ειδικές αναφορές

Σχετικά προϊόντα

20 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: