1000 ΛΙΤΡΑ ΥΠΕΡΓΕΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ

Reference: 02599

1.250,00 €
Άμεση Παραλαβή
Quantity

  • Χρήση Κρυπτογράφησης SSL Χρήση Κρυπτογράφησης SSL
  • Αποστολή σε Όλη την Ελλάδα με Courier ή Πρακτορείο Μεταφορών (τα ΜΕΓΑΛΑ και ΒΑΡΙΑ δέματα αποστέλλονται υποχρεωτικά ΜΟΝΟ με πρακτορείο μεταφορών και τα μεταφορικά υπολογίζονται κατόπιν συνεννόησης). Αποστολή σε Όλη την Ελλάδα με Courier ή Πρακτορείο Μεταφορών (τα ΜΕΓΑΛΑ και ΒΑΡΙΑ δέματα αποστέλλονται υποχρεωτικά ΜΟΝΟ με πρακτορείο μεταφορών και τα μεταφορικά υπολογίζονται κατόπιν συνεννόησης).
  • Για Επιστροφές Προϊόντων Ανατρέξτε στην Πολιτική Επιστροφών Για Επιστροφές Προϊόντων Ανατρέξτε στην Πολιτική Επιστροφών

Καινούργια Δεξαμενή Υγραερίου Ελληνικής Κατασκευής

Νομοθεσία: κατασκευάζονται βάσει της οδηγίας 2014/68/EU

Κώδικας Κατασκευής: AD 2000 MERKBLATT

Τύπος Λαμαρίνας: P355 NH(6,5mm)

Πίεση Λειτουργίας: 17,65 bar

Θερμοκρασία Λειτουργίας:-20°C - +50°C

Βαφή Υπέργειων Δεξαμενών:

1. Μία Στρώση τσίγκου δύο συστατικών

2. Δύο Στρώσεις Αστάρι δυο συστατικών

3. Μία Στρώση χρώματος πολυουρεθάνης δυο συστατικών

Ο τεχνικός φάκελος της κάθε δεξαμενής περιέχει την ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ, την υδραυλική δοκιμή, το πιστοποιητικό του ασφαλιστικού και τις οδηγίες χρήσεως.

Διαθέτει σήμανση CE καθώς και ISO 9001:2015 και ο έλεγχος ποιότητας και καταλληλότητας γινεται απο φορέα πιστοποίησης εφόσον έχει προηγηθεί υδραυλική δοκιμή και υπέρηχος.

Θα πρέπει να σημειωθεί οτι κάθε 5 έτη απαιτείται οπτικός έλεγχος και παχυμέτρηση και κάθε 10 έτη αλλαγή ασφαλιστικής βαλβίδας απο ειδικά εξουσιοδοτημένο φορέα.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ

Η Εγγύηση της δεξαμενής εξαρτάται απο την σωστή εγκατάσταση της (σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Κοινότητας), την καλή χρήση της (δίνεται οδηγίες χρήσης με τον τεχνικό φάκελο), τις περιβαλλοντικές συνθήκες και την οξύτητα τους εδάφους.

Έχοντας λοιπόν υπόψη όλα τα παραπάνω, καθώς και την τεχνική μελέτη και την εγγύηση των προμηθευτών για τα παρελκόμενα της δεξαμενής καταλήγουμε στα εξής:

ΚΕΛΥΦΟΣ 15 ΜΕ 25 ΧΡΟΝΙΑ

ΒΑΦΗ 5 ΜΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΒΑΛΒΙΔΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ

ΠΟΛΥΒΑΛΒΙΔΑ, ΒΑΛΒΙΔΑ ΥΓΡΗΣ ΦΑΣΗΣ, ΒΑΛΒΙΔΑ ΠΛΗΡΩΣΗΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ

02599
20 αντικείμενα

Data sheet

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
Υπέργεια
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ
ΕΛΛΑΔΑ

Specific References