SERGAS K150, ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ

Κωδικός προϊόντος: 02304

2.005,00 €
με ΦΠΑ Κατόπιν παραγγελίας

Επαγγελματικός Ηλεκτρικός Φούρνος Ισχύος 8KW, με 2 Θερμοστάτες, Πυρίμαχη Πλάκα και Φωτισμό του Εσωτερικού, με Πόρτα Τύπου Φούρνου Αρτοποιΐας για Μεγαλύτερη Ευκολία, με Θυρίδα για την Επιτήρηση του Εσωτερικού

Ποσότητα
Παράδοση σε 3-5 εργάσιμες μέρες

  Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Τα βαριά ή ογκώδη δέματα αποστέλονται μόνο με πρακτορείο μεταφορών και δεν υποστηρίζεται ο τρόπος πληρωμής αντικαταβολή.Το κόστος των μεταφορικών ορίζεται σε συνεννόηση με το πρακτορείο και εξαρτάται από το βάρος των προϊόντων και την απόσταση.

 

Πολιτική Επιστροφών

 

Χρήση Κρυπτογράφησης SSL

Πρόκειται για την κλασική σειρά ηλεκτρικών φούρνων για χρήση σε πιτσαρίες, εστιατόρια, ξενοδοχεία, ζαχαροπλαστεία κλπ. Η πολύχρονη επιτυχημένη παρουσία τους στο χώρο είναι αποτέλεσμα της αξιόπιστης και οικονομικής λειτουργίας τους ενώ η ικανότητά τους να αντιμετωπίζουν χωρίς δυσκολίες μεγάλα φορτία τους έχει καθιερώσει ως τη στάνταρ επιλογή των πιο σοβαρών επιχειρήσεων. Η θερμοκρασία λειτουργίας τους ρυθμίζεται από δύο θερμοστάτες και διαθέτουν πυρίμαχη πλάκα και φωτισμό του εσωτερικού. Η πόρτα είναι τύπου φούρνου αρτοποιίας για εύκολη εισαγωγή και εξαγωγή των προϊόντων και έχει θυρίδα για την επιτήρηση του εσωτερικού αποφεύγοντας τα συνεχή ανοιγοκλεισίματα.

Για όλα τα μοντέλα διατίθεται στόφα που θερμαίνεται από δική της αντίσταση, μέσα στην οποία μπορεί ο χρήστης να διατηρήσει ζεστά τα ήδη ψημένα τρόφιμα (ενώ ψήνεται η επόμενη παρτίδα) ή να κάνει κάποιες βοηθητικές εργασίες (προετοιμασία ζύμης κλπ). Οι φούρνοι της σειράς Κ μπορούν να εγκατασταθούν είτε σαν αυτόνομες μονάδες είτε σε συνδυασμούς (ορόφους) που περιλαμβάνουν περισσότερους από έναν φούρνους ή και στόφες. Έτσι μπορεί κάποιος να δημιουργήσει ένα ευέλικτο σύστημα του οποίου η δυναμικότητα θα μπορεί να αυξηθεί στο μέλλον παράλληλα με την ενδεχόμενη αύξηση των απαιτήσεών του.

Φέρουν το σήμα CE.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικές Διαστάσεις: 148X111X47cm (148Χ111Χ65 με Θερμοθάλαμο)

Εσωτερικές Διαστάσεις: 121Χ91Χ17cm

Χειριστήριο:  Μηχανικό

Επίπεδα: 1

Ισχύς 8KW (+1,5KW με Θερμοθάλαμο)

Βάρος:147kg

Τάση  σύνδεσης: 3-φασική 230V

02304

Φύλλο δεδομένων

ΙΣΧΥΣ
8 KW
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
Επιτραπέζια
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ
Ρεύμα
ΤΥΠΟΣ ΦΟΥΡΝΟΥ
Ηλεκτρικός
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ (GN 1/1)
1 - 3
ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ
Ψηφιακός
ΤΥΠΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
convection
ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ
400°C
ΘΑΛΑΜΟΙ
1
ΕΙΔΟΣ ΦΟΥΡΝΟΥ
Φούρνοι Πίτσας

Ειδικές αναφορές

Σχετικά προϊόντα

20 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: