• Νέο

SERGAS FC2S9 ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΒΑΣΗ, 2 ΕΣΤΙΕΣ ΑΕΡΙΟΥ

Reference: SERGAS FC2S9 KB

0,00 €
Άμεση Παραλαβή

Επαγγελματικές Εστίες Αερίου με 2 Καυστήρες Συνολικής Ισχύος 14KW, 1 Εστία 5,5KW & 1 Εστία 8,5KW, Κατανάλωσης 1,11 kg/h, Με Θερμοκόπια, Πιλότο & Διακόπτη, Διαθέσιμη και σε Έκδοση με Ερμάριο

Quantity
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Χρήση Κρυπτογράφησης SSL Χρήση Κρυπτογράφησης SSL
  • Αποστολή σε Όλη την Ελλάδα με Courier ή Πρακτορείο Μεταφορών (τα ΜΕΓΑΛΑ και ΒΑΡΙΑ δέματα αποστέλλονται υποχρεωτικά ΜΟΝΟ με πρακτορείο μεταφορών και τα μεταφορικά υπολογίζονται κατόπιν συνεννόησης). Αποστολή σε Όλη την Ελλάδα με Courier ή Πρακτορείο Μεταφορών (τα ΜΕΓΑΛΑ και ΒΑΡΙΑ δέματα αποστέλλονται υποχρεωτικά ΜΟΝΟ με πρακτορείο μεταφορών και τα μεταφορικά υπολογίζονται κατόπιν συνεννόησης).
  • Για Επιστροφές Προϊόντων Ανατρέξτε στην Πολιτική Επιστροφών Για Επιστροφές Προϊόντων Ανατρέξτε στην Πολιτική Επιστροφών

Τα σετ δύο, τεσσάρων και έξι εστιών αερίου της SER GAS, που ανήκουν σε αυτή την οικογένεια συσκευών, διατίθενται είτε χωριστά είτε συνδυασμένα με φούρνο ως επαγγελματικές κουζίνες. 

Πρόκειται για εξαιρετικά αξιόπιστα προϊόντα εξοπλισμένα με επισμαλτωμένες σχάρες και μαντεμένιους καυστήρες μεγάλης απόδοσης. Διαθέτουν συστήματα ασφαλείας (διακόπτης - θερμοκόπια - πιλότος) και κατασκευάζονται από υλικά που προβλέπονται από τους διεθνείς κανονισμούς.

Διατίθεται και σε έκδοση με ερμάριο. 

Μήκος (mm) 425

Βάθος (mm) 900

 Ύψος (mm) 340 (Ύψος με ερμάριο 850 mm

1 Εστία 5,5 kW+ 1 Εστία 8,5kW 

Συνολική Ισχύς (kW) 14 

Βάρος (kg) 28 

Κατανάλωση υγραερίου(kg/h) 1,11 

Κατανάλωση φυσικού αερίου(m3/h) 1,49 

SERGAS FC2S9 KB
1 Αντικείμενο

Data sheet

ΙΣΧΥΣ
14 KW
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
Επιδαπέδιος
Επιτραπέζιος
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ
Υγραέριο
Φυσικό αέριο
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΣΤΙΩΝ
2
ΤΥΠΟΣ ΕΣΤΙΑΣ
Αερίου
ΣΧΑΡΑ
Μαντέμι
ΕΚΔΟΣΗ
Με Κλειστή Βάση
ΠΙΕΣΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΑΕΡΙΟΥ
Χαμηλή (20 - 50 mbar)

Specific References

related products