• Νέο

SERGAS FL24 CHROME, 2 ΕΣΤΙΕΣ ΑΕΡΙΟΥ

Reference: SERGAS FL24 CHROME

0,00 €
Άμεση Παραλαβή

Επαγγελματικές Εστίες Αερίου με 2 Καυστήρες Συνολικής Ισχύος 20KW, 2 Εστίες 10KW, Κατανάλωσης 1,17 kg/h, Με Θερμοκόπια & Διακόπτη, Διαθέσιμη και σε Έκδοση με Σχάρα Χρωμίου

Quantity
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Χρήση Κρυπτογράφησης SSL Χρήση Κρυπτογράφησης SSL
  • Αποστολή σε Όλη την Ελλάδα με Courier ή Πρακτορείο Μεταφορών (τα ΜΕΓΑΛΑ και ΒΑΡΙΑ δέματα αποστέλλονται υποχρεωτικά ΜΟΝΟ με πρακτορείο μεταφορών και τα μεταφορικά υπολογίζονται κατόπιν συνεννόησης). Αποστολή σε Όλη την Ελλάδα με Courier ή Πρακτορείο Μεταφορών (τα ΜΕΓΑΛΑ και ΒΑΡΙΑ δέματα αποστέλλονται υποχρεωτικά ΜΟΝΟ με πρακτορείο μεταφορών και τα μεταφορικά υπολογίζονται κατόπιν συνεννόησης).
  • Για Επιστροφές Προϊόντων Ανατρέξτε στην Πολιτική Επιστροφών Για Επιστροφές Προϊόντων Ανατρέξτε στην Πολιτική Επιστροφών

Τα σετ μίας δύο και τριών εστιών FL12, FL24 και FL36 είναι η πρόταση της SERGAS για τη δημιουργία μιας κουζίνας μεγάλων απαιτήσεων εκεί όπου ο χώρος είναι περιορισμένος.

Όπως και τα μεγάλα σετ των τεσσάρων και έξι εστιών διαθέτουν πλαίσιο από ανοξείδωτο χάλυβα και επισμαλτωμένες σχάρες αλλά είναι διαθέσιμα και με χρωμιωμένη σχάρα.

Οι καυστήρες είναι φτιαγμένοι απο χυτοσιδηρο μεγάλης απόδοσης. Οι διακόπτες διαθέτουν σύστημα επιτήρησης της φλόγας με θερμοκόπια ώστε να γίνεται αυτόματα η διακοπή της παροχής αερίου σε περίπτωση που θα σβήσει ο καυστήρας.

Τα φλόγιστρα FL12, FL24 και FL36 εγγυώνται ασφάλεια και οικονομία γιατί κατασκευάζονται σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές. Τα υλικά τους είναι προϊόντα των πιο γνωστών εργοστασίων της Ευρώπης. 

Διατίθεται και στην έκδοση FL 24 CHROME.

Χαρακτηριστικά

Μήκος (mm) 740

Βάθος (mm) 600

Ύψος (mm) 250

Βάρος (kg) 26

Σύνολο εστιών 2

Ισχύς (kW) 2x10

Κατανάλωση υγραερίου (kg/h) 1,17

Κατανάλωση φυσικού αερίου (m3/h) 1,58

SERGAS FL24 CHROME
1 Αντικείμενο

Data sheet

ΙΣΧΥΣ
20 KW
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
Επιτραπέζιος
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ
Υγραέριο
Φυσικό αέριο
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΣΤΙΩΝ
2
ΤΥΠΟΣ ΕΣΤΙΑΣ
Αερίου
ΣΧΑΡΑ
Χρωμίου
ΕΚΔΟΣΗ
Χωρίς Βάση
ΠΙΕΣΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΑΕΡΙΟΥ
Χαμηλή (20 - 50 mbar)

Specific References

related products