• Νέο

SERGAS FC4S7 ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΒΑΣΗ, 4 ΕΣΤΙΕΣ ΑΕΡΙΟΥ

Reference: SERGAS FC4S7

0,00 €
Άμεση Παραλαβή

Επαγγελματικές Εστίες Αερίου με 4 Καυστήρες Συνολικής Ισχύος 28KW, 1 Εστία 5,5KW & 3 Εστίες 7,5KW, Κατανάλωσης 2,026 kg/h, Με Θερμοκόπια, Πιλότο & Διακόπτη, Διαθέσιμη και σε Έκδοση με Ερμάριο

Quantity
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Χρήση Κρυπτογράφησης SSL Χρήση Κρυπτογράφησης SSL
  • Αποστολή σε Όλη την Ελλάδα με Courier ή Πρακτορείο Μεταφορών (τα ΜΕΓΑΛΑ και ΒΑΡΙΑ δέματα αποστέλλονται υποχρεωτικά ΜΟΝΟ με πρακτορείο μεταφορών και τα μεταφορικά υπολογίζονται κατόπιν συνεννόησης). Αποστολή σε Όλη την Ελλάδα με Courier ή Πρακτορείο Μεταφορών (τα ΜΕΓΑΛΑ και ΒΑΡΙΑ δέματα αποστέλλονται υποχρεωτικά ΜΟΝΟ με πρακτορείο μεταφορών και τα μεταφορικά υπολογίζονται κατόπιν συνεννόησης).
  • Για Επιστροφές Προϊόντων Ανατρέξτε στην Πολιτική Επιστροφών Για Επιστροφές Προϊόντων Ανατρέξτε στην Πολιτική Επιστροφών

Τα σετ δύο, τεσσάρων και έξι εστιών αερίου της SER GAS, που ανήκουν σε αυτή την οικογένεια συσκευών, διατίθενται είτε χωριστά είτε συνδυασμένα με φούρνο ως επαγγελματικές κουζίνες.

Πρόκειται για εξαιρετικά αξιόπιστα προϊόντα εξοπλισμένα με επισμαλτωμένες σχάρες και μαντεμένιους καυστήρες μεγάλης απόδοσης.

Διαθέτουν συστήματα ασφαλείας (διακόπτης - θερμοκόπια - πιλότος) και κατασκευάζονται από υλικά που προβλέπονται από τους διεθνείς κανονισμούς. Οι καυστήρες των φούρνων είναι από ειδικό ανοξείδωτο χάλυβα που έχει υποστεί κατεργασία με λέιζερ.

Διατίθεται και σε έκδοση με ερμάριο.

Χαρακτηριστικά

Μήκος (mm) 800

Βάθος (mm) 750

Ύψος (mm) 340 (με ερμάριο 850 mm)

Βάρος (kg) 65

Σύνολο εστιών 4

3 Εστίες 7,5 kW+ 1 Εστία 5,5 kW

Ισχύς (kW) 28

Κατανάλωση υγραερίου (kg/h) 2,026

Κατανάλωση φυσικού αερίου (m3/h) 3,03 

SERGAS FC4S7
1 Αντικείμενο

Data sheet

ΙΣΧΥΣ
28 KW
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
Επιδαπέδιος
Επιτραπέζιος
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ
Υγραέριο
Φυσικό αέριο
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΣΤΙΩΝ
4
ΤΥΠΟΣ ΕΣΤΙΑΣ
Αερίου
ΣΧΑΡΑ
Μαντέμι
ΕΚΔΟΣΗ
Με Κλειστή Βάση
ΠΙΕΣΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΑΕΡΙΟΥ
Χαμηλή (20 - 50 mbar)

Specific References

related products