SERGAS F6L, ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΠΙΤΣΑΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ

Κωδικός προϊόντος: 02300

1.411,00 €
με ΦΠΑ Κατόπιν παραγγελίας

Επαγγελματικός Ηλεκτρικός Φούρνος Πίτσας Ισχύος 7,5KW, 1 Επίπεδο Ψησίματος με 2 Αντιστάσεις που ελέγχονται απο Ανεξάρτητους Θερμοστάτες, με Επιφάνεια απο Κεραμική Πλάκα, Αυτόνομο Φωτισμό και Ρυθμιζόμενο Άνοιγμα για την επαγωγή του Αέρα του Χώρου

Ποσότητα
Παράδοση σε 3-5 εργάσιμες μέρες

  Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Τα βαριά ή ογκώδη δέματα αποστέλονται μόνο με πρακτορείο μεταφορών και δεν υποστηρίζεται ο τρόπος πληρωμής αντικαταβολή.Το κόστος των μεταφορικών ορίζεται σε συνεννόηση με το πρακτορείο και εξαρτάται από το βάρος των προϊόντων και την απόσταση.

 

Πολιτική Επιστροφών

 

Χρήση Κρυπτογράφησης SSL

Τέσσερα μοντέλα ηλεκτρικών φούρνων που προορίζονται κυρίως για το ψήσιμο πίτσας, προϊόντων ζαχαροπλαστικής αλλά και για χρήση εστιατορίου. Χάρη στην ιδιαίτερη σχεδίαση των τοιχωμάτων τους έχουν την ικανότητα να ανεβάζουν την θερμοκρασία λειτουργίας τους στο επιθυμητό επίπεδο πολύ γρήγορα και να τη διατηρούν σταθερή παρά τα συνεχή ανοιγοκλεισίματα της πόρτας. Οι F4 και F6 διαθέτουν ένα επίπεδο ψησίματος ενώ οι F8 και F12 από δυο. Κάθε επίπεδο ψησίματος θερμαίνεται από δυο αντιστάσεις (μια επάνω και μια κάτω) που ελέγχονται από ανεξάρτητους θερμοστάτες. Η επιφάνεια εψήσεως είναι από κεραμική πλάκα κατάλληλη να δέχεται απευθείας τα τρόφιμα. Ο κάθε θάλαμος διαθέτει αυτόνομο φωτισμό και ρυθμιζόμενο άνοιγμα για την επαγωγή του αέρα του χώρου.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικές Διαστάσεις: 113X77X44cm

Διαστάσεις Πλάκας: 91Χ61Χ17cm

Χειριστήριο:  Μηχανικό

Επίπεδα: 1

Ισχύς 7,5KW

Βάρος:67kg

Τάση σύνδεσης: 3-φασική 230/400V

02300

Φύλλο δεδομένων

ΙΣΧΥΣ
8 KW
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
Επιτραπέζια
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ
Ρεύμα
ΤΥΠΟΣ ΦΟΥΡΝΟΥ
Ηλεκτρικός
ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ
Ψηφιακός
ΤΥΠΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
convection
ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ
400°C
ΘΑΛΑΜΟΙ
1
ΕΙΔΟΣ ΦΟΥΡΝΟΥ
Φούρνοι Πίτσας

Ειδικές αναφορές

Σχετικά προϊόντα

20 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: