SERGAS F55, ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ

Κωδικός προϊόντος: 02316

717,00 €
με ΦΠΑ Κατόπιν παραγγελίας

Επαγγελματικός Ηλεκτρικός Φούρνος Ισχύος 2,5KW, Μικρών Διαστάσεων, Συνεχή Κυκλοφορία Θερμού Αέρα, με Χρονοδιακόπτη, Ανεμιστήρα και Αντιστάσεις, με 3 Σχάρες, Πόρτα με Διπλή Υάλωση για Επιτήρηση

Ποσότητα
Παράδοση σε 3-5 εργάσιμες μέρες

  Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Τα βαριά ή ογκώδη δέματα αποστέλονται μόνο με πρακτορείο μεταφορών και δεν υποστηρίζεται ο τρόπος πληρωμής αντικαταβολή.Το κόστος των μεταφορικών ορίζεται σε συνεννόηση με το πρακτορείο και εξαρτάται από το βάρος των προϊόντων και την απόσταση.

 

Πολιτική Επιστροφών

 

Χρήση Κρυπτογράφησης SSL

Φουρνάκια επανάσταση στο ψήσιμο της πίτσας, τυρόπιτας, κρουασάν και των άλλων συναφών προϊόντων. Θεωρούνται από τα πιο οικονομικά και γρήγορα (300° C σε 8 λεπτά). Η λειτουργία τους βασίζεται στη συνεχή κυκλοφορία θερμού αέρα στο εσωτερικό τους.

Είναι εξοπλισμένα με χρονοδιακόπτη, ανεμιστήρα και αντιστάσεις των καλύτερων ευρωπαϊκών οίκων ενώ οι σχάρες που τις συνοδεύουν μπορούν να τοποθετούνται σε διάφορα επίπεδα, επιτρέποντας την τοποθέτηση πολλών σκευών ταυτόχρονα. Ο F57 παραδίδεται με 4 σχάρες ενώ ο F55 με 3. Υπάρχει όμως η δυνατότητα, όταν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν ειδικά για το ψήσιμο πίτσας και κατόπιν απαίτησης του πελάτη, να τοποθετηθούν 7 συνολικά σχάρες στον F57 και 5 στον F55. Έτσι μπορούν να ψήσουν αντίστοιχα 7 ή 5 οικογενειακές πίτσες. Η πόρτα με τη διπλή υάλωση επιτρέπει την εύκολη και ασφαλή επιτήρηση του ψησίματος.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικές Διαστάσεις: 59,5X50Χ37cm

Εσωτερικές Διαστάσεις: 2 Χ (39Χ29Χ28)cm

Χειριστήριο:  Μηχανικό

Επίπεδα: 1

Ισχύς 2,5KW

Βάρος:27kg

Τάση σύνδεσης: 1-φασική 230V

02316

Φύλλο δεδομένων

ΙΣΧΥΣ
3 KW
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
Επιτραπέζια
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ
Ρεύμα
ΤΥΠΟΣ ΦΟΥΡΝΟΥ
Ηλεκτρικός
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ (GN 1/1)
6 - 8
ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ
Αναλογικός
Ψηφιακός
ΤΥΠΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
convection
ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ
300°C
ΘΑΛΑΜΟΙ
1
ΕΙΔΟΣ ΦΟΥΡΝΟΥ
Φούρνοι Πίτσας

Ειδικές αναφορές

Σχετικά προϊόντα

20 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: