NORTH FL 25, 20 ΛΙΤΡΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΦΡΙΤΕΖΑ ΔΙΠΛΗ

Κωδικός προϊόντος: 02171

5.803,00 €
με ΦΠΑ Κατόπιν παραγγελίας

Επαγγελματική Ηλεκτρική Φριτέζα Ισχύος 20KW, Με 2 Κάδους Χωρητικότητας 10-12 Λίτρων, Ανοξείδωτο Ατσάλι, με Θερμοστάτη Ασφαλείας στους 230°C, Πρεσσαριστό Κάδο Αντιμαγνητικό Ανοξειδωτο, Με Βάνα Λαδιού για Εύκολο Καθαρισμό, Ηλεκτρονικό Χειρισμό

Ποσότητα
Παράδοση σε 3-5 εργάσιμες μέρες

  Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Τα βαριά ή ογκώδη δέματα αποστέλονται μόνο με πρακτορείο μεταφορών και δεν υποστηρίζεται ο τρόπος πληρωμής αντικαταβολή.Το κόστος των μεταφορικών ορίζεται σε συνεννόηση με το πρακτορείο και εξαρτάται από το βάρος των προϊόντων και την απόσταση.

 

Πολιτική Επιστροφών

 

Χρήση Κρυπτογράφησης SSL

Η αυτόματη ηλεκτρική φριτέζα τις σειράς EASY FRY σας δίνει την δυνατότητα να τηγανίζετε διάφορα προϊόντα γρήγορα με σταθερή ποιότητα & χαμηλή κατανάλωση.

ΓΡΗΓΟΡΑ: Το ηλεκτρονικό κοντρόλ με συνδυασμό την ισχύς τις συσκευής επεξεργάζεται τα στοιχειά του λαδιού και έτσι επιτυγχάνετε οι σωστοί θερμοκρασία με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρόνου στο τηγάνισμα.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ: Με το αυτόματο σύστημα ανόδου και καθόδου του καλαθιού και το ηλεκτρονικό κοντρόλ σας επιτρέπει την σταθερή ποιότητα – γεύση & ποσότητας σε καθημερινή βάση χωρίς να υπάρχει διαφορά μέρα από μέρα.

ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ: Πλήρη εξοπλισμένοι και σωστά μελετημένα ηλεκτρονικά συστήματα σας εξοικονομούν ενέργεια – χρόνο & κατανάλωση λαδιού. Χάρη στην σταθερή θερμοκρασία του λαδιού εξοικονομείτε ενέργεια και το λάδι διαρκεί περισσότερο. Με το σύστημα αναμονής (standby) εξοικονομείτε ενέργεια. Με το αυτόματο σύστημα άνοδο & κάθοδο του καλαθιού ποτέ δεν πρόκειται το προϊών να μήνη μέσα ώστε να καεί το λάδι και το προϊόν και καθώς δεν υπάρχει λόγος συνεχούς επιτήρησης των προϊόντων με αποτέλεσμα να συνεχίσετε την εργασίας σε άλλες ανάγκες.

Διπλοί επιτραπέζια / 2Χ10 – 12Liter

Διαθέτει Ηλεκτρονικό κοντρόλ 99 προγραμμάτων, αυτόματο σύστημα ανόδου-καθόδου του καλαθιού, κάνουλα για την έξοδο του λαδιού και σύστημα αναμονής

Χαρακτηριστικά

Βάρος: 57,5 kg  

Διάσταση (ΜxΒxΥ): 80x70x30cm (LxDxH)

Ισχύς: 20Kw

Χωρητικότητα: 12 + 12 L

Σύνδεση: Ρεύμα

Βάθος: 70 cm

02171

Φύλλο δεδομένων

ΙΣΧΥΣ
20 KW
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
Επιτραπέζια
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ
Ρεύμα
ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΔΩΝ
Διπλή
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
16-20 lt
ΕΚΔΟΣΗ
Χωρίς Βάση

Ειδικές αναφορές

Σχετικά προϊόντα

20 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: