RIELLO GULLIVER BS2D 35/40-91KW ΔΙΒΑΘΜΙΟΣ ΚΑΥΣΤΗΡΑΣ ΑΕΡΙΟΥ

Κωδικός προϊόντος: 04110

1.150,00 €
με ΦΠΑ Άμεση Παραλαβή

Καυστήρας Διβάθμιας Λειτουργίας Ισχύος με Υψηλής Ποιότητας Υλικά που εγγυόνται την Ασφαλή Λειτουργία, με Πίνακα Ελέγχου με Μικροεπεξεργαστή που υποδεικνύει τη λειτουργία και κάνει Διάγνωση για τις Αιτίες των Σφαλμάτων, με Μειωμένο Θόρυβο, Εύκολος στην Εγκατάσταση του και την Ρύθμιση του

Ποσότητα
Άμεσα διαθέσιμο

  Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Τα βαριά ή ογκώδη δέματα αποστέλονται μόνο με πρακτορείο μεταφορών και δεν υποστηρίζεται ο τρόπος πληρωμής αντικαταβολή.Το κόστος των μεταφορικών ορίζεται σε συνεννόηση με το πρακτορείο και εξαρτάται από το βάρος των προϊόντων και την απόσταση.

 

Πολιτική Επιστροφών

 

Χρήση Κρυπτογράφησης SSL

Ο καυστήρας Riello Gulliver, διβάθμιας λειτουργίας, χαρακτηρίζεται από τις μικρές διαστάσεις του σε σχέση με το υψηλό επίπεδο της απόδοσης του. Είναι κατάλληλος για οποιαδήποτε ανάγκη οικιακής θέρμανσης, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς. Το μοντέλο αυτό χρησιμοποιεί εξαρτήματα σχεδιασμένα από την Riello, για τη σειρά Riello Gulliver RS. Το υψηλό επίπεδο ποιότητας εγγυάται την ασφαλή λειτουργία του καυστήρα.

Ο καυστήρας είναι εφοδιασμένος με πίνακα ελέγχου με μικροεπεξεργαστή, ο οποίος υποδεικνύει τη λειτουργία και κάνει διάγνωση για τις αιτίες των σφαλμάτων. Στη κατασκευή αυτού του καυστήρα, δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στη μείωση του θορύβου, στην ευκολία της εγκατάστασης και ρύθμισης, και στο μικρό μέγεθος ώστε να ταιριάζει σε όλους τους λέβητες της αγοράς.

04110
20 Αντικείμενα

Φύλλο δεδομένων

ΤΥΠΟΣ ΚΑΥΣΤΗΡΑ
Διβάθμιος

Ειδικές αναφορές

Σχετικά προϊόντα

20 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: