RIELLO GULLIVER BS4/M 68/140-250KW ΔΙΒΑΘΜΙΟΣ ΚΑΥΣΤΗΡΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Κωδικός προϊόντος: 04116

2.300,00 €
με ΦΠΑ Άμεση Παραλαβή

Καυστήρας Αερίου Διβάθμιας Λειτουργίας Προοδευτικής ή Αναλογικής Λειτουργίας, Ισχύος 49÷250 KW, με Πίνακα Ελέγχου Ασφαλείας με Μικροεπεξεργαστή που υποδεικνύει τη λειτουργία και κάνει Διάγνωση για τις Αιτίες των Σφαλμάτων, με Μειωμένο Θόρυβο, Εύκολος στην Εγκατάσταση του και την Ρύθμιση του

Ποσότητα
Άμεσα διαθέσιμο

  Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Τα βαριά ή ογκώδη δέματα αποστέλονται μόνο με πρακτορείο μεταφορών και δεν υποστηρίζεται ο τρόπος πληρωμής αντικαταβολή.Το κόστος των μεταφορικών ορίζεται σε συνεννόηση με το πρακτορείο και εξαρτάται από το βάρος των προϊόντων και την απόσταση.

 

Πολιτική Επιστροφών

 

Χρήση Κρυπτογράφησης SSL

Οι διβάθμιοι καυστήρες αερίου της σειράς Gulliver BS/M, προοδευτικής ή αναλογικής λειτουργίας, είναι μια πλήρης γκάμα προίόντων χαμηλών εκπομπών οξειδίων του αζώτου (Low Nox), κατάλληλοι για οποιαδήποτε ανάγκη οικιακής θέρμανσης, σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές σχετικά με την μείωση εκπομπών ρύπων. Αυτή η σειρά καυστήρων διατίθεται σε τρία διαφορετικά μοντέλα, με ισχύ από 49 έως 250 KW. Όλα τα μοντέλα χρησιμοποιούν εξαρτήματα σχεδιασμένα από την Riello για τη σειρά Gulliver BS/M. Το υψηλό επίπεδο ποιότητας εγγυάται την ασφαλή λειτουργία του καυστήρα.

Οι καυστήρες είναι εφοδιασμένοι με πίνακα ελέγχου ασφαλείας με μικροεπεξεργαστή, ο οποίος υποδεικνύει την κατάσταση λειτουργίας του καυστήρα και κάνει διάγνωση για τις αιτίες των σφαλμάτων. Στη κατασκευή αυτών των καυστήρων, δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στη μείωση θορύβου, στην ευκολία της εγκατάστασης και ρύθμισης, και στο μικρό μέγεθος ώστε να ταιριάζει σε όλους του λέβητες της αγοράς. Η διβάθμια ή αναλογική λειτουργία εγγυάται υψηλό επίπεδο απόδοσης και οικονομικότερης λειτουργίας της εγκατάστασης θέρμανσης.

04116
20 Αντικείμενα

Φύλλο δεδομένων

ΙΣΧΥΣ
26-91 KW
48-195 KW
68-250 KW
ΤΥΠΟΣ ΚΑΥΣΤΗΡΑ
Αναλογικός
Διβάθμιος

Ειδικές αναφορές

Σχετικά προϊόντα

20 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: