VIMITEX 701EL40, 40CM ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΡΕΠΙΕΡΑ ΜΟΝΗ

Κωδικός προϊόντος: 02473

420,00 €
με ΦΠΑ Κατόπιν παραγγελίας

Επαγγελματική Ηλεκτρική Κρεπιέρα Ισχύος 2,85KW, 1 Εστία 40cm, με 1 Θερμοστάτη 50-220°C, Θερμοστάτης Ασφαλείας με Χειροκίνητη Επαναφορά, Αντικολλητική Επιφάνεια, Ρυθμιζόμενα Πόδια, Ενδεικτική Λυχνία

Ποσότητα
Παράδοση σε 3-5 εργάσιμες μέρες

  Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Τα βαριά ή ογκώδη δέματα αποστέλονται μόνο με πρακτορείο μεταφορών και δεν υποστηρίζεται ο τρόπος πληρωμής αντικαταβολή.Το κόστος των μεταφορικών ορίζεται σε συνεννόηση με το πρακτορείο και εξαρτάται από το βάρος των προϊόντων και την απόσταση.

 

Πολιτική Επιστροφών

 

Χρήση Κρυπτογράφησης SSL

Μονή ηλεκτρική κρεπιέρα μεγάλης ισχύος με διάμετρο πλάκας 40 εκατοστών. Μπορεί να καλύπτει τις απαιτήσεις ενός καταστήματος μεσαίας δυναμικής ή άλλης επιχείρησης, όπου η κρέπα έχει σημαντική θέση στο μενού.

Είναι πολύ εύκολη στον χειρισμό, το άπλωμα της ζύμης και τον καθαρισμό λόγω του πολύ έξυπνου σχεδιασμού της, ενώ προσφέρει τέλεια ομοιομορφία θερμοκρασίας και εξαιρετική αντικολλητική επιφάνεια ψησίματος.

Ο λιτός σχεδιασμός, η απλή κατασκευή και τα ανθεκτικά υλικά εγγυώνται σταθερότητα στη λειτουργία και καθιστούν αυτή τη συσκευή μια πολύ αξιόπιστη επιλογή για τον επαγγελματία.

Χαρακτηριστικά

Τύπος: Μονή κρεπιέρα ρεύματος

Διάμετρος πλάκας: 400mm

Ισχύς: 2.85 kW

Διαστάσεις: 425x505x145 mm

Παροχή αερίου: 230V ~ / 50 Hz

02473

Φύλλο δεδομένων

ΙΣΧΥΣ
3 KW
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
Επιτραπέζια
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ
Ρεύμα
ΤΥΠΟΣ
Μονή
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΕΣΤΙΑΣ
40 cm
ΕΚΔΟΣΗ
Χωρίς Βάση

Ειδικές αναφορές

Σχετικά προϊόντα

20 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: