FERROLI ATLAS D37 31.820KCAL/H ΛΕΒΗΤΑΣ ΔΑΠΕΔΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ/ΑΕΡΙΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ERP

Κωδικός προϊόντος: 03846

1.240,00 €
με ΦΠΑ Άμεση Παραλαβή

Επιδαπέδιος Λέβητας Υψηλής Απόδοσης με Σώμα απο Στοιχεία Καθαρού Χυτοσιδήρου, με Τεχνολογία 3ων Διαδρομών Καυσαερίων, με Χαμηλή Στάθμη Θορύβου, με Ψηφιακό Πίνακα Ελέγχου

Ποσότητα
Άμεσα διαθέσιμο

  Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Τα βαριά ή ογκώδη δέματα αποστέλονται μόνο με πρακτορείο μεταφορών και δεν υποστηρίζεται ο τρόπος πληρωμής αντικαταβολή.Το κόστος των μεταφορικών ορίζεται σε συνεννόηση με το πρακτορείο και εξαρτάται από το βάρος των προϊόντων και την απόσταση.

 

Πολιτική Επιστροφών

 

Χρήση Κρυπτογράφησης SSL

Το σώμα του λέβητα είναι κατασκευασμένο από στοιχεία καθαρού χυτοσίδηρου EN-GJL-200 (GG20) και κατασκευάζεται στο χυτήριο της FERROLI στην Βόρεια Ιταλία στο San Bonifacio.

Η διαδικασία κατασκευής ακολουθεί τα πολύ αυστηρά κριτήρια του ISO 9001:2008, ISO 14001

Ο λέβητας ATLAS D χρησιμοποιεί την τεχνολογία των τριών διαδρομών καυσαερίων (διπλή αναστροφή, τρεις διαδρομές σε όλο το μήκος του κορμού) με αποτέλεσμα την πλήρη εκμετάλλευση της θερμοκρασίας τους και την αυξημένη επιφάνεια εναλλαγής τους με το νερό, έχοντας σαν αποτέλεσμα την μεγιστοποίηση του βαθμού απόδοσης.

Η σοφή χρήση επιβραδυντών καυσαερίου ειδικών διαστάσεων και σχεδίασης επιφέρει περεταίρω βελτίωση στην απόδοση χωρίς να επηρεάζει την στάθμη θορύβου η οποία βρίσκεται σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα

03846
20 Αντικείμενα

Φύλλο δεδομένων

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Συμβατικός
ΕΙΔΟΣ
Αερίου
Πετρελαίου
ΘΕΡΜΙΔΕΣ
20.000-40.000 kcal/h

Ειδικές αναφορές

20 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: