42Χ31 ΠΛΑΚΑ ΜΑΝΤΕΜΙ

Reference: 01952

24,19 €

Μαντεμένια Πλάκα 42Χ31cm, Ιδανική για την VANWARD 4207S

Quantity
Εξαντλημένο

  • Χρήση Κρυπτογράφησης SSL Χρήση Κρυπτογράφησης SSL
  • Αποστολή σε Όλη την Ελλάδα με Courier ή Πρακτορείο Μεταφορών (τα ΜΕΓΑΛΑ και ΒΑΡΙΑ δέματα αποστέλλονται υποχρεωτικά ΜΟΝΟ με πρακτορείο μεταφορών και τα μεταφορικά υπολογίζονται κατόπιν συνεννόησης). Αποστολή σε Όλη την Ελλάδα με Courier ή Πρακτορείο Μεταφορών (τα ΜΕΓΑΛΑ και ΒΑΡΙΑ δέματα αποστέλλονται υποχρεωτικά ΜΟΝΟ με πρακτορείο μεταφορών και τα μεταφορικά υπολογίζονται κατόπιν συνεννόησης).
  • Για Επιστροφές Προϊόντων Ανατρέξτε στην Πολιτική Επιστροφών Για Επιστροφές Προϊόντων Ανατρέξτε στην Πολιτική Επιστροφών

ΠΛΑΚΑ ΜΑΝΤΕΜΙ ΓΙΑ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ 42Χ31CM

Άριστης ποιότητας μαντέμι ιδανικό για μαγείρεμα

Ολοκληρώνει την ψησταριά καθώς επιτρέπει το ψήσιμο όλων των φαγητών, μπιφτέκια, θαλασσινά, λαχανικά, αυγά, κρέατα με σάλτσες, μαρινάδες, ψιλοκομμένα κρεατικά-λαχανικά (κινέζικη-ασιάτικη-μεξικάνικη κουζίνα) κ.λ.π.

Εξαφανίζει το φαινόμενο ανάφλεξης λίπους

Με απορροή λίπους

Συνήθως τοποθετούμε ένα κομμάτι πλάκα μαντέμι και αφήνουμε την υπόλοιπη ψησταριά με την σχάρα. Μπορούν να τοποθετηθούν και δύο κομμάτια εάν χρειαζόμαστε μεγαλύτερη επιφάνεια.

Εφαρμόζει στην VANWARD 4207S αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν νησίδα μαγειρέματος σε οποιαδήποτε ψησταριά, τοποθετημένη πάνω από τις υφιστάμενες σχάρες.

VANWARD
01952

Specific References

related products