MASTER HERRAN NG4 SERVO ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΓΥΡΟΥ

Κωδικός προϊόντος: 02348

1.200,00 €
με ΦΠΑ Κατόπιν παραγγελίας

Ηλεκτρικό Μαχαίρι Γύρου με Ταχύτητα Περιστροφής 6000 rpm, Διάμετρος Δίσκου Κοπής 80mm, απο Ειδικό Κράμα Πλαστικού και μέρη Ατσάλινα, Δυνατότητα Ρύθμισης του Πάχους Κοπής, Πιστοποίηση ασφαλείας GS και CE, Αθόρυβης Λειτουργίας

Ποσότητα
Παράδοση σε 3-5 εργάσιμες μέρες

  Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Τα βαριά ή ογκώδη δέματα αποστέλονται μόνο με πρακτορείο μεταφορών και δεν υποστηρίζεται ο τρόπος πληρωμής αντικαταβολή.Το κόστος των μεταφορικών ορίζεται σε συνεννόηση με το πρακτορείο και εξαρτάται από το βάρος των προϊόντων και την απόσταση.

 

Πολιτική Επιστροφών

 

Χρήση Κρυπτογράφησης SSL

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΓΥΡΟΥ MASTER HERRAN NG4 ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

Χάρη στο μοναδικά κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα σερβομηχανισμού, η ταχύτητα ρυθμίζεται αυτόματα ακόμα και υπό μεγάλο φορτίο.

Αυτό το ειδικό σύστημα ελέγχου αποτρέπει την απώλεια χυμού, ενώ το κρέας δεν είναι σχισμένο και παραμένει τρυφερό! Κάνει την κοπή ευκολότερη! Παίρνετε πάντα την ίδια ποιότητα κοπής. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας.. Υψηλής ποιότητας κοπή για κεμπάπ, γύρο κοτόπουλο-χοιρινό. Δυνατότητα ρύθμισης του πάχους κοπής. Μεγάλη διάρκεια ζωής χάρη στο σερβομηχανισμό. Πιστοποίηση ασφαλείας GS και CE.  Αθόρυβης λειτουργίας. Πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και υγιεινής που προβλέπονται από την Ε.Ε.

Χαρακτηριστικά

Παραγωγή: 200 κιλά / ημέρα

Διαστάσεις λάμας κοπής: 8 cm διάμετρος.

Στροφές λάμας κοπής:6000 rpm

Τάση λειτουργίας: 230V/ 50Hz.

Βάρος Μαχαιριού: 1kg

Βάρος Συσκευασίας: 5-7kg

HERAN
02348

Φύλλο δεδομένων

ΙΣΧΥΣ
Έως 800W
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ
Ρεύμα

Ειδικές αναφορές

Σχετικά προϊόντα

20 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: