ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ARISTON CLIMA MANAGER ΕΝΣΥΡΜΑΤΟ

Κωδικός προϊόντος: 01861

0,00 €
με ΦΠΑ Άμεση Παραλαβή

Χειριστήριο Αποστάσεως Ασύρματο ή Ενσύρματο, για την παρακολούθηση της λειτουργίας του Λέβητα Αερίου, με Προγραμματισμό Λειτουργιών, Θερμορύθμιση για την Θέρμανση και το Ζεστό Νερό Χρήσης, παρέχει επίσης και αρχική βοήθεια σε περίπτωση δυσλειτουργίας του Λέβητα, Δυνατότητα Λειτουργίας και με Αισθητήρα Περιβάλλοντος με σκοπό την Μείωση της Κατανάλωσης χωρίς Έκπτωση στην Θερμική Άνεση.

Ποσότητα
Άμεσα διαθέσιμο

  Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Τα βαριά ή ογκώδη δέματα αποστέλονται μόνο με πρακτορείο μεταφορών και δεν υποστηρίζεται ο τρόπος πληρωμής αντικαταβολή.Το κόστος των μεταφορικών ορίζεται σε συνεννόηση με το πρακτορείο και εξαρτάται από το βάρος των προϊόντων και την απόσταση.

 

Πολιτική Επιστροφών

 

Χρήση Κρυπτογράφησης SSL

Η εξέλιξη της τεχνολογίας όσον αφορά στην συγκέντρωση του ελέγχου του κλίματος από απόσταση.

Ασύρματο ή ενσύρματο, το τηλεχειριστήριο Clima Manager επιτρέπει τον τέλειο διάλογο με τον λέβητα μέσω της οθόνης από το αγαπημένο σας δωμάτιο στο σπίτι. Αυτό σημαίνει ότι ο λέβητας μπορεί να τοποθετηθεί στο πιο βολικό σημείο εγκατάστασης και να ελέγχεται από απόσταση.

Με τo Clima Manager παρακολουθείτε την σωστή λειτουργία του λέβητα, προγραμματίζετε λειτουργίες και αποτρέπετε πιθανά σφάλματα του συστήματος. Ελέγχει την λειτουργία της εγκατάστασης, επισημαίνει ότι δεν υπάρχουν απώλειες ή βλάβες, θέτει περιόδους και θερμοκρασίες για την θέρμανση και το ζεστό νερό χρήσης, και όλα αυτά ενώ είστε καθισμένοι αναπαυτικά στον καναπέ σας.

Το χειριστήριο επίσης παρέχει την αρχική βοήθεια σε περίπτωση δυσλειτουργίας του λέβητα, επιδεικνύοντας τον τύπο σφάλματος που ανιχνεύτηκε, προτείνοντας ενέργειες επίλυσης του προβλήματος ή συνιστώντας την κλήση του Κέντρου Υποστήριξης για βοήθεια.

Το Clima Manager λειτουργεί επίσης και με αισθητήρα περιβάλλοντος και επιτρέπει την μείωση της κατανάλωσης ενώ ταυτόχρονα έχετε πάντα την ιδανική θερμοκρασία. Το χειριστήριο αποστάσεως είναι στην πραγματικότητα ένας αποτελεσματικός και αξιόπιστος σύμμαχος στην αναζήτηση της ευημερίας.

01861
20 Αντικείμενα

Φύλλο δεδομένων

ΕΙΔΟΣ
Εξαρτήματα

Ειδικές αναφορές

Σχετικά προϊόντα

20 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: