ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ FERROLI OMERO

Κωδικός προϊόντος: 02390

80,00 €
με ΦΠΑ Άμεση Παραλαβή

Θερμοστάτης για Κεντρική Θέρμανση και Ζεστό Νερό Χρήσης, Ένδειξη Λειτουργίας και Κατάστασης Λέβητα, Ένδειξη Εσωτερικής και Εξωτερικής Θερμοκρασίας, Επανεκκίνηση Λέβητα σε Περίπτωση Προσωρινής Διακοπής Λειτουργίας, Προγραμματισμός Ημερήσιων ή Εβδομαδιαίων Συνθηκών Λειτουργίας 

Ποσότητα
Άμεσα διαθέσιμο

  Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Τα βαριά ή ογκώδη δέματα αποστέλονται μόνο με πρακτορείο μεταφορών και δεν υποστηρίζεται ο τρόπος πληρωμής αντικαταβολή.Το κόστος των μεταφορικών ορίζεται σε συνεννόηση με το πρακτορείο και εξαρτάται από το βάρος των προϊόντων και την απόσταση.

 

Πολιτική Επιστροφών

 

Χρήση Κρυπτογράφησης SSL

Η σειρά χρονοθερμοστατών OMERO με 4 διαφορετικά μοντέλα επιτρέπει τον προγραμματισμό λειτουργίας σε εβδομαδιαίο ή ημερήσιο επίπεδο.

Οι θερμοστάτες OMERO έχουν επίσης και την δυνατότητα ενσύρματου ή ασύρματου χειρισμού. Όλοι οι θερμοστάτες OMERO ακολουθούν το πρωτόκολλο επικοινωνίας OPENTHERM

Η αυτορρυθμιζόμενη λειτουργία του OMERO επιτρέπει στον λέβητα να ρυθμίζει προοδευτικά την θερμοκρασία χώρου πλησιάζοντας στο επιθυμητό σημείο. Με τον τρόπο αυτό βελτιώνονται οι συνθήκες άνεσης εξασφαλίζοντας σταθερή θερμοκρασία και εξοικονόμηση στην κατανάλωση καυσίμου.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ OMERO

-Ρυθμίσεις θερμοκρασίας για κεντρική θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης

-Ένδειξη λειτουργίας και κατάστασης του λέβητα

-Ένδειξη εσωτερικής και εξωτερικής θερμοκρασίας

-Επανεκκίνηση λέβητα σε περίπτωση προσωρινής διακοπής λειτουργίας

-Προγραμματισμός ημερήσιων ή εβδομαδιαίων συνθηκών λειτουργίας

-Λειτουργία ενεργοποίησης/απενεργοποίησης λέβητα μέσω τηλεφώνου

02390
20 Αντικείμενα

Φύλλο δεδομένων

ΕΙΔΟΣ
Θερμοστάτης

Ειδικές αναφορές

Σχετικά προϊόντα

20 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: