CHRONORIELLO RiCLOUD ΜΕ WIFI BOX ΕΥΦΥΗΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΧΩΡΟΥ

Κωδικός προϊόντος: 20117394

295,00 €
με ΦΠΑ Άμεση Παραλαβή

Ο RiCLOUD είναι η εύκολη και έξυπνη λύση του οίκου Riello για τον άνετο χειρισμό του κλίματος άνεσης του σπιτιού σας εξ'άποστάσεως. Κατασκευασμένος με τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ο RiCLOUD θα σας εκπλήξει με την ευκολία στην χρήση και την εγκατάσταση του.

Ποσότητα
Άμεσα διαθέσιμο

  Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Τα βαριά ή ογκώδη δέματα αποστέλονται μόνο με πρακτορείο μεταφορών και δεν υποστηρίζεται ο τρόπος πληρωμής αντικαταβολή.Το κόστος των μεταφορικών ορίζεται σε συνεννόηση με το πρακτορείο και εξαρτάται από το βάρος των προϊόντων και την απόσταση.

 

Πολιτική Επιστροφών

 

Χρήση Κρυπτογράφησης SSL

Ο RiCLOUD είναι η εύκολη και έξυπνη λύση του οίκου Riello για τον άνετο χειρισμό του κλίματος άνεσης του σπιτιού σας εξ'άποστάσεως. Κατασκευασμένος με τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ο RiCLOUD θα σας εκπλήξει με την ευκολία στην χρήση και την εγκατάσταση του.

Μέσα απο την εφαρμογή App RiCLOUD, διαχειρίζεστε το κλίμα του σπιτιού σας ή ελέγχετε τον λέβητα* σας έυκολα και άμεσα.

Ο RiCLOUD  εξοικονομεί στην ετήσια κατανάλωση θέρμανση έως και 30% σε σύγκριση με ένα παραδοσιακό θερμοστάτη. Σε συνδυασμό με λέβητες Riello τελευταίας γενιάς με εξωτερική ένδειξη θερμοκρασίας, ο RiCLOUD  επιτρέπει στο σύστημα την επίτευξη ενεργειακής απόδοσης Α+ (Ευρωπαϊκός Κανονισμός 811/2013). Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα να συνδεθούν μεταξύ τους έως και 8 RiCLOUD και ο καθένας μπορεί να ελέγχει αυτόνομα έναν χώρο.

Μπορείτε να βελτιστοποιήσετε την κατανάλωση του συστήματος θέρμανσης. Με τον τρόπο αυτό ο χρόνος απόσβεσης της εγκατάστασης του RiCLOUD μειώνεται. Αναχωρώντας για το εξοχικό σας ή επιστρέφοντας απο ένα επαγγελματικό ταξίδι στο σπίτι σας, μέσα απο το smartphone ή tablet σας, με την εφαρμογή App RiCLOUD μπορείτε να ελέγξετε και να αλλάξετε τη λειτουργία προγραμματισμού του συστήματος θέρμανσης και την κατάσταση του λέβητα σας οπουδήποτε βρίσκεστε.

Με το RiCLOUD , το πρόγραμμα άνεσης του σπιτιού σας δημιουργείται εύκολα και γρήγορα. Μέσω της εφαρμογής App RiCLOUD όλες οι λειτουργίες που σε ένα παραδοσιακό προγραμματιζόμενο θερμοστάτη μπορεί να είναι περίπλοκες, συμπεριλαμβανομένων και το καθημερινό ή εβδομαδιαίο προγραμματισμό, τώρα ειναι διαθέσιμες σε όλους, χάρη στην τεχνολογία της οθόνης αφής.

Η εγκατάσταση του RiCLOUD είναι γρήγορη και εύκολη. Σε περίπτωση αντικατάστασης ενός παλιού θερμοστάτη , ο RiCLOUD δεν απαιτεί σύνδεση με το ηλεκτρικό σύστημα του σπιτιού σας.Ο RiCLOUD σε συνδυασμό με το WI-FI box ** μπορούν επίσης να εγκατασταθούν ασύρματα Wireless οπουδήποτε στο σπίτι σας και να συνδεθούν με τον λέβητα μέσω δέκτη ραδιοσυχνοτήτων.

Η αρθρωτή δομή που προσφέρεται απο τον RiCLOUD δημιουργεί πολλές διαφορετικές ζώνες θέρμανσης.Μπορείτε στην πραγματικότητα να διαχειριστείτε μέχρι και 8 διαφορετικές ζώνες, όπου καθε μια ελέγχεται απο τον δικό της RiCLOUD.

Ο RiCLOUD είναι περισσότερα απο ένας απλά προγραμματιζόμενος θερμοστάτης WIFI. Εχει σχεδιαστεί απο τον οίκο Riello για να πειτρέπει μια πραγματικά απομακρυσμένη επικοινωνία με τον λέβητα και να παρέχει ανώτατο επίπεδο υπηρεσιών και πληροφόρησης ώστε να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή άνεση.Εαν συνδεθεί με ένα λέβητα Riello, ο RiCLOUD επιτρέπει σε εσας και τον εξουσιοδοτημενο τεχνικο σας να παρακολουθείτε (λαμβάνετε) σε πραγματικό χρόνο την κατάσταση λειτουργίας του λέβητα καθώς επίσης και να ειδοποιήστε για πιθανα προβλήματα ή δυσλειτουργίες.Σε συνδυασμό με την δυνατότητα απομακρυσμένης ανάλυσης των τεχνικών παραμέτρων, καθιστούν δυνατή την παρέμβαση του εξουσιοδοτημένου τεχνικού γρήγορα και με ακρίβεια. Με τον RiCLOUD πλεον δεν υπάρχουν εκπλήξεις οταν γυρίζουμε στο σπίτι.

*Μονο για τα μοντέλα που συνδέονται μέσω BUS

**Προαιρετικό

20117394
20 Αντικείμενα

Φύλλο δεδομένων

ΕΙΔΟΣ
Θερμοστάτης

Ειδικές αναφορές

Σχετικά προϊόντα

20 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: