ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΧΩΡΟΥ ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ CLIO

Κωδικός προϊόντος: 02.03.18.01

80,00 €
με ΦΠΑ Άμεση Παραλαβή

ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΧΩΡΟΥ ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ CLIO

ΕΥΡΟΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ +5ΕΩΣ+35 ΒΑΘΜΟΥΣ

Ποσότητα
Άμεσα διαθέσιμο

  Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Τα βαριά ή ογκώδη δέματα αποστέλονται μόνο με πρακτορείο μεταφορών και δεν υποστηρίζεται ο τρόπος πληρωμής αντικαταβολή.Το κόστος των μεταφορικών ορίζεται σε συνεννόηση με το πρακτορείο και εξαρτάται από το βάρος των προϊόντων και την απόσταση.

 

Πολιτική Επιστροφών

 

Χρήση Κρυπτογράφησης SSL

Ο ψηφιακός θερμοστάτης χώρου Clio RF01 είναι κατάλληλος για χρήση χειμώνα – καλοκαίρι, αφού σας δίνει τη δυνατότητα να ορίσετε τη θερμοκρασία θέρμανσης και ψύξης ενός χώρου. Έτσι η θερμοκρασία διατηρείται πάντα σταθερή στο επιθυμητό επίπεδο που έχετε επιλέξει. Είναι εφοδιασμένος με οθόνη που σας δείχνει τη θερμοκρασία, για μεγαλύτερη ευκολία στον χειρισμό. Διαθέτει εύρος επιλογών 5 – 35 °C με διαβάθμιση ανά 0.3 °C. Οι ψηφιακοί θερμοστάτες επιτρέπουν την ακριβέστερη μέτρηση και ρύθμιση σε σχέση με τους αναλογικούς θερμοστάτες.

Τοποθετείται σε τοίχο με μέσο ύψος 1.5 μέτρο από το έδαφος, σε κεντρικό χώρο και μακριά από πηγές θερμότητας ή εξωτερικά κουφώματα. Η τροφοδοσία γίνεται με μπαταρίες και χωρίς καλώδια, άρα μπορεί να αντικαταστήσει εύκολα τον παλιό σας θερμοστάτη.

Αποτελείται από δύο μέρη – έναν ασύρματο θερμοστάτη χώρου
και μία συσκευή λήψης, η οποία ελέγχει το λέβητα και επικοινωνούν ασύρματα χωρίς καλώδια.  

CLIO
02.03.18.01
20 Αντικείμενα

Φύλλο δεδομένων

ΕΙΔΟΣ
Θερμοστάτης

Ειδικές αναφορές

20 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: