• Νέο

BBQ ΚΑΡΒΟΥΝΟΥ GST- SFERA 92

Κωδικός προϊόντος: 07.700.275

1.265,00 €
με ΦΠΑ Κατόπιν παραγγελίας

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΡΒΟΥΝΟΥ ΤΗΣ THERMOGATZ

Ποσότητα
Παράδοση σε 3-5 εργάσιμες μέρες

  Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Τα βαριά ή ογκώδη δέματα αποστέλονται μόνο με πρακτορείο μεταφορών και δεν υποστηρίζεται ο τρόπος πληρωμής αντικαταβολή.Το κόστος των μεταφορικών ορίζεται σε συνεννόηση με το πρακτορείο και εξαρτάται από το βάρος των προϊόντων και την απόσταση.

 

Πολιτική Επιστροφών

 

Χρήση Κρυπτογράφησης SSL

Οι ψησταριές κάρβνουνου της THERMOGATZ είναι κατασκευασμένες από υλικά υψηλής ποιότητας που εξασφαλίζουν αντοχή και μακροχρόνια χρήση. Ο στιβαρός σχεδιασμός τους και η προσεγμένη κατασκευή τους εγγυώνται σταθερότητα και ασφάλεια κατά τη χρήση. Η ειδική επιφάνεια ψησίματοςεξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας και τέλεια αποτελέσματα κάθε φορά.

Η μεγάλη επιφάνεια ψησίματος επιτρέπει την ταυτόχρονη προετοιμασία πολλών φαγητών, ικανοποιώντας τις ανάγκες ακόμη και των μεγαλύτερων συγκεντρώσεων.

Τα barbeque grills μας διαθέτουν εργονομικό σχεδιασμό που διευκολύνει τη χρήση και τη συντήρησή τους. Η εύκολη συναρμολόγηση και ο καθαρισμός κάνουν τη διαδικασία του ψησίματος απλή και ευχάριστη. Επιπλέον, ο μοντέρνος και κομψός σχεδιασμός τους ταιριάζει απόλυτα σε κάθε εξωτερικό χώρο, προσδίδοντας στυλ και λειτουργικότητα.

Η εταιρεία μας δεσμεύεται να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα υψηλής ποιότητας που συνδυάζουν την καινοτομία με την πρακτικότητα. Οι ψησταριές κάρβουνου της THERMOGATZ είναι το αποτέλεσμα εκτεταμένης έρευνας και ανάπτυξης, εξασφαλίζοντας ότι κάθε προϊόν ανταποκρίνεται στις υψηλότερες προδιαγραφές. Με τις συσκευές μας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα απολαμβάνετε πάντα την απόλυτη εμπειρία ψησίματος.

Καθαρό Πλάτος: 122 cm

Καθαρό Ύψος: 105 cm

Καθαρό Βάθος: 92 cm

Καθαρό Βάρος: 121 kg

Μικτό Πλάτος: 122 cm

Μικτό Ύψος: 105 cm

Μικτό Βάθος: 92 cm

Μικτό Βάρος: 121 kg

07.700.275

Φύλλο δεδομένων

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
Επιδαπέδια
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ
Κάρβουνα
ΕΙΔΟΣ
Ψησταριές Καρβούνου

Ειδικές αναφορές

Σχετικά προϊόντα

20 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: