• Νέο

ΛΕΒΗΤΑΣ PELLET-ΒΙΟΜΑΖΑΣ SK165

Κωδικός προϊόντος: 319363

11.870,00 €
με ΦΠΑ Κατόπιν παραγγελίας

ΛΕΒΗΤΑΣ PELLET-ΒΙΟΜΑΖΑΣ SK165

Ποσότητα
Παράδοση σε 3-5 εργάσιμες μέρες

  Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Τα βαριά ή ογκώδη δέματα αποστέλονται μόνο με πρακτορείο μεταφορών και δεν υποστηρίζεται ο τρόπος πληρωμής αντικαταβολή.Το κόστος των μεταφορικών ορίζεται σε συνεννόηση με το πρακτορείο και εξαρτάται από το βάρος των προϊόντων και την απόσταση.

 

Πολιτική Επιστροφών

 

Χρήση Κρυπτογράφησης SSL

Ο επιδαπέδιος λέβητας SK165 της εταιρείας Mytherm, μπορεί να καλύψει χώρους έως και 1500 m². Μπορεί να λειτουργήσει με πέλλετ ή βιομάζα, και μέσω καύσης θερμαίνει το νερό, το οποίο μεταφέρεται μέσω σωληνώσεων για να ζεστάνει τα θερμαντικά σώματα.
Το πέλλετ είναι οικολογικό καύσιμο που προέρχεται από την συμπίεση ξύλου από το οποίο έχει προηγουμένως αφαιρεθεί η υγρασία. Είναι πρακτικό στη χρήση, αφού μεταφέρεται εύκολα συσκευασμένο. Λόγω της υψηλής του ενεργειακής πυκνότητας δε χρειάζεται μεγάλη κατανάλωση και είναι πιο οικονομικό σε σύγκριση με το πετρέλαιο ή το ξύλο. Εναλλακτικά, λειτουργεί με βιομάζα, η οποία προέρχεται από την συμπίεση υπολειμμάτων υλοτομίας, κλαδιά, φύλλα, πριονίδι, χαρτί και άλλα υπολείμματα οργανικής ύλης. Το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι ότι είναι ανανεώσιμη πηγή ενέργειας και έχει μηδενικό αποτύπωμα στο περιβάλλον, καθώς οι ποσότητες του διοξειδίου του άνθρακα (CO2) που απελευθερώνονται κατά την καύση της δεσμεύονται πάλι από τα φυτά.
Για να λειτουργήσει θα πρέπει να αγοραστεί και καυστήρας, ο οποίος είναι και υπεύθυνος για τη διαδικασία της καύσης του καυσίμου.

Χαρακτηριστικά

  • Ονομαστική Θερμική Ισχύς: 163628kcal/h
  • Τοποθέτηση: Επιδαπέδιος
  • (Ύψος/Μήκος/Πλάτος) 170*315*75 cm
  • Διατομή καπνοδόχου: 25cm
  • Ισχύς: 190.3kw
319363

Φύλλο δεδομένων

ΙΣΧΥΣ
160 KW
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
Δάπεδο
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ
Pellet

Ειδικές αναφορές

Σχετικά προϊόντα

20 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: