• Νέο

FERROLI BLUEHELIX ALPHA 28C 28KW ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ

Κωδικός προϊόντος: 02543

1.150,00 €
με ΦΠΑ Κατόπιν παραγγελίας

Επιτοίχιος λέβητας με πρωτεύοντα εναλλάκτη από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλού πάχους, με μεγάλα περάσματα που εγγυάται μεγάλη διάρκεια ζωής και μειωμένη συντήρηση, διατηρεί υψηλή απόδοση ακόμη και σε παλιά συστήματα θέρμανσης (αντικαταστάσεις).

Ποσότητα
Παράδοση σε 3-5 εργάσιμες μέρες

  Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Τα βαριά ή ογκώδη δέματα αποστέλονται μόνο με πρακτορείο μεταφορών και δεν υποστηρίζεται ο τρόπος πληρωμής αντικαταβολή.Το κόστος των μεταφορικών ορίζεται σε συνεννόηση με το πρακτορείο και εξαρτάται από το βάρος των προϊόντων και την απόσταση.

 

Πολιτική Επιστροφών

 

Χρήση Κρυπτογράφησης SSL

Ο επιτοίχιος λέβητας Bluehelix Alpha 28C της εταιρείας Ferroli, μπορεί να καλύψει χώρους έως και 150 m². Λειτουργεί με αέριο και μέσω καύσης θερμαίνει το νερό, το οποίο μεταφέρεται μέσω σωληνώσεων για να ζεστάνει τα θερμαντικά σώματα. Το μεγάλο του πλεονέκτημα σε σχέση με έναν λέβητα πετρελαίου είναι το γεγονός ότι δεν χρειάζεται κάποια δεξαμενή αποθήκευσης καυσίμου καθώς η παροχή γίνεται απευθείας από τις σωληνώσεις του δικτύου.

Περιλαμβάνει καυστήρα, ο οποίος είναι και υπεύθυνος για τη διαδικασία της καύσης του καυσίμου.

Χρησιμοποιεί τεχνολογία συμπύκνωσης, κατά την οποία ο λέβητας εκμεταλλεύεται την ενέργεια που βρίσκεται αποθηκευμένη στα ζεστά καυσαέρια πριν τα αποβάλλει στο περιβάλλον. Έτσι αυξάνει κατά πολύ την απόδοση του και επιτυγχάνει μεγαλύτερη οικονομία καυσίμων άρα και χρημάτων.

Είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι, κάτι που προσφέρει μεγάλη αντοχή σε θερμικό σοκ και επίσης δεν παρουσιάζει διάβρωση και ρωγμές.

Χαρακτηριστικά

Ονομαστική Θερμική Ισχύς: 24075kcal/h

Τοποθέτηση: Επιτοίχιος

Υλικό: Ανοξείδωτος

02543

Φύλλο δεδομένων

ΙΣΧΥΣ
28 KW
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
Επιτοίχια
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ
Υγραέριο
Φυσικό αέριο
ΤΡΟΠΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Μόνο θέρμανση

Ειδικές αναφορές

Σχετικά προϊόντα

20 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: