GASSERO ULTRABOX 660 533.104KCAL/H ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ

Κωδικός προϊόντος: 03966

19.500,00 €
με ΦΠΑ Άμεση Παραλαβή

Επιδαπέδιος Λέβητας Αερίου Συμπύκνωσης για Θέρμανση και Παραγωγή Ζεστού Νερού Χρήσης 210÷1330KW

Ποσότητα
Άμεσα διαθέσιμο

  Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Τα βαριά ή ογκώδη δέματα αποστέλονται μόνο με πρακτορείο μεταφορών και δεν υποστηρίζεται ο τρόπος πληρωμής αντικαταβολή.Το κόστος των μεταφορικών ορίζεται σε συνεννόηση με το πρακτορείο και εξαρτάται από το βάρος των προϊόντων και την απόσταση.

 

Πολιτική Επιστροφών

 

Χρήση Κρυπτογράφησης SSL

Οι λέβητες ULTRABOX της Gassero αλλάζουν τα δεδομένα στους επιδαπέδιους λέβητες συμπύκνωσης και απαντούν στις απαιτήσεις της αγοράς για ποιοτικά συστήματα με ελάχιστη κατανάλωση αερίου, υψηλό βαθμό απόδοσης και μέγιστη εξοικονόμηση με σεβασμό στο περιβαλλον.

Νέος εναλλάκτης

Απο ανοξείδωτο ατσάλι

Οι λέβητες μεγάλης ισχύος ULTRABOX της Gassero, διαθέτουν εναλλάκτη απο ανοξείδωτο ατσάλι.

Ο νέος εναλλάκτης θερμότητας κατασκευάζεται από ανοξέιδωτο ατσάλι και αποτελεί τεχνολογία αιχμης που προσφέρει μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικα όπως ΔΤ:40οC και 11bar μέγιστη πίεση λειτουργίας στο μικρότερο δυνατό μέγεθος.

Οι λέβητες ULTRABOX διαθέτουν καυστήρα προανάμιξης από ανοξείδωτο ατσάλι που εγγυάται υψηλή απόδοση, αθόρυβη λειτουργία και χαμηλές εκπομπές ρύπων επιτρέποντας την επίτευξη βαθμού απόδοσης εως 110% με τις χαμηλότερες εκπομπές ΝΟx Κλάσης 5 (EN 297).

Σύγχρονος πίνακας ελέγχου

Σε όλους τους λέβητες περιλαµβάνεται ο ψηφιακός ελεγκτής SIEMENS με απερίοριστες δυνατότητες προγραμματισμού, µε ενσωµατωµένη αντιστάθµιση η οποία προσαρµόζει αυτόµατα την ισχύ του λέβητα µε την εξωτερική θερµοκρασία περιβάλλοντος για ακόµη µεγαλύτερη εξοικονόµηση καυσίµου και µπορει να ελέγξει έως 16 λέβητες σε συστοιχία.

03966
20 Αντικείμενα

Φύλλο δεδομένων

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Συμπύκνωσης
ΕΙΔΟΣ
Αερίου
ΘΕΡΜΙΔΕΣ
501.000-600.000 kcal/h

Ειδικές αναφορές

Σχετικά προϊόντα

20 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: