MYTHERM RS-30 ΛΕΒΗΤΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ-ΑΕΡΙΟΥ-ΝΕΡΟΥ

Κωδικός προϊόντος: 0222336

620,00 €
με ΦΠΑ Άμεση Παραλαβή

Αερολέβητας που δέχεται οποιοδήποτε τύπου Καυστήρα και Καύσιμο, Ιδανικός για Επαγγελματικούς Χώρους, με Ισχυρή Μόνωση που μειώνει τις Θερμικές Απώλειες, Υψηλών Επιδόσεων χάρη στον Καινοτόμο Σχεδιασμό του, με Όλα τα απαραίτητα Ηλεκτρονικά και Ηλεκτρικά Συστήματα Λειτουργίας και Ασφάλειας, με Ανοιγόμενη Πόρτα για Πρόσβαση στον Χώρο Καύσης για έλεγχο και Service

Ποσότητα
Άμεσα διαθέσιμο

  Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Τα βαριά ή ογκώδη δέματα αποστέλονται μόνο με πρακτορείο μεταφορών και δεν υποστηρίζεται ο τρόπος πληρωμής αντικαταβολή.Το κόστος των μεταφορικών ορίζεται σε συνεννόηση με το πρακτορείο και εξαρτάται από το βάρος των προϊόντων και την απόσταση.

 

Πολιτική Επιστροφών

 

Χρήση Κρυπτογράφησης SSL

Ο επιδαπέδιος λέβητας RS 30 της εταιρείας Mytherm, μπορεί να καλύψει χώρους έως και 200 m². Μπορεί να λειτουργήσει με πετρέλαιο, αέριο ή πέλλετ, και μέσω καύσης θερμαίνει το νερό, το οποίο μεταφέρεται μέσω σωληνώσεων για να ζεστάνει τα θερμαντικά σώματα.
Όταν λειτουργεί με πετρέλαιο θα πρέπει να υπάρχει και ξεχωριστή δεξαμενή, από την οποία θα γίνεται η άντληση του καυσίμου. Εναλλακτικά μπορεί να λειτουργήσει σε εγκατάσταση αερίου. Το πλεονέκτημα αυτού του τρόπου λειτουργίας είναι ότι δεν χρειάζεται να υπάρχει ξεχωριστή δεξαμενή αποθήκευσης καυσίμου, καθώς η παροχή του αερίου γίνεται απευθείας από τις σωληνώσεις του δικτύου. Τέλος, μπορεί να λειτουργήσει και με πέλλετ, το οποίο είναι οικολογικό καύσιμο που προέρχεται από την συμπίεση ξύλου από το οποίο έχει προηγουμένως αφαιρεθεί η υγρασία. Είναι επίσης πρακτικό στη χρήση, αφού μεταφέρεται εύκολα συσκευασμένο. Επιπρόσθετα λόγω της υψηλής του ενεργειακής πυκνότητας δε χρειάζεται μεγάλη κατανάλωση και είναι πιο οικονομικό σε σύγκριση με το πετρέλαιο ή το ξύλο.
Για να λειτουργήσει θα πρέπει να αγοραστεί και καυστήρας, ο οποίος είναι και υπεύθυνος για τη διαδικασία της καύσης του καυσίμου.
Είναι χαλύβδινος και σε σχέση με έναν μαντεμένιο, παρουσιάζει μεγαλύτερη αντοχή στις απότομες αλλαγές θερμοκρασίας ενώ είναι και αισθητά ελαφρύτερος. Παράλληλα, έχει αρκετά υψηλό βαθμό απόδοσης ενώ η διάρκεια ζωής του μπορεί να φτάσει έως και τα 30 χρόνια.

Χαρακτηριστικά

  • Ονομαστική Θερμική Ισχύς: 30094kcal/h
  • Τοποθέτηση: Επιδαπέδιος
  • Υλικό: Χαλύβδινος
  • Διαστάσεις: 61x82x71
  • Ισχύς: 35kw
  • Βάρος: 118kg
0222336
20 Αντικείμενα

Φύλλο δεδομένων

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Αερίου
ΕΙΔΟΣ
Pellet
Αερίου
Πετρελαίου
ΘΕΡΜΙΔΕΣ
20.000-40.000 kcal/h

Ειδικές αναφορές

20 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: