INOMAK RAMNUS PNR9999/GL/RU ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΨΥΓΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΨΥΚΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ

Κωδικός προϊόντος: 03296

2.363,00 €
με ΦΠΑ Κατόπιν παραγγελίας

Επαγγελματικό Ψυγείο-Πάγκος Συντήρησης Χωρητικότητας 571lt, Θερμοκρασίας 0 έως +10°C, Χωρίς Ψυκτικό Μηχανισμό, απο Ανοξείδωτο Χάλυβα AISI 304 18/8-10, Αντιδιαβρωτική Προστασία των Εξατμιστών, Μόνωση Πολυουρεθάνης πάχους 50mm, Υγειονομικές Γωνίες Εσωτερικά, Κουμπωτό Σύστημα Οδηγών,Σχαρών και Αφαιρούμενα μαγνητικά Λάστιχα, Ψύξη Βεβιασμένης Κυκλοφορίας

Ποσότητα
Παράδοση σε 3-5 εργάσιμες μέρες

  Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Τα βαριά ή ογκώδη δέματα αποστέλονται μόνο με πρακτορείο μεταφορών και δεν υποστηρίζεται ο τρόπος πληρωμής αντικαταβολή.Το κόστος των μεταφορικών ορίζεται σε συνεννόηση με το πρακτορείο και εξαρτάται από το βάρος των προϊόντων και την απόσταση.

 

Πολιτική Επιστροφών

 

Χρήση Κρυπτογράφησης SSL

Οι Επαγγελματικοί Πάγκοι της Σειράς Ramnus συνδέονται με απομακρυσμένη Ψυκτική Μονάδα, είτε αποκλειστικά είτε σε ομάδες λίγων ψυγείων.

Η επιλογή τους δημιουργεί ένα περιβάλλον εργασίας απαλλαγμένο από παράγοντες που εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία μίας επαγγελματικής κουζίνας, όπως η σκόνη ή/και ο θόρυβος των ψυκτικών μηχανημάτων. Ταυτόχρονα, μία πηγή παραγωγής θερμότητας απομακρύνεται από έναν ήδη επιβαρυμμένο χώρο.

Οι Πάγκοι της Σειράς Ramnus προσφέρουν καλύτερη εκμετάλλευση του υπάρχοντος χώρου, καθώς διαθέτουν μεγαλύτερο αποθηκευτικό σε σχέση με εκείνους με ενσωματωμένο μηχάνημα, ενώ η ψυκτική εγκατάστασή τους ρυθμίζεται σύμφωνα με τις ιδιαίτερες συνθήκες του εκάστοτε χώρου.

Δημιουργήστε ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον μέσα στην κουζίνα, καθαρό και ανθρώπινο τόσο για τους εργαζομένους όσο και για εσάς, και δείτε τα αποτελέσματά σας να απογειώνονται. Τέλος, αξιοποιήστε πιθαμή προς πιθαμή τον διαθέσιμο χώρο σας, καθώς η απουσία χώρου μηχανήματος μεγιστοποιεί τον χώρο ψύξης για τα συγκεκριμένα μήκη!

Σύνδεση σε απομακρυσμένη ψυκτική μονάδα

Στιβαρή κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 18/8-10

Αντί-διαβρωτική προστασία των εξατμιστών

Μόνωση πολυουρεθάνης πάχους 50mm

Υγειονομικές γωνίες εσωτερικά, κουμπωτό σύστημα οδηγών και αφαιρούμενα μαγνητικά λάστιχα για εύκολο καθαρισμό

Ψύξη βεβιασμένης κυκλοφορίας

Ενσωματωμένου σχεδιασμού θερμοστάτης, για εύκολη λειτουργία & καθαρισμό

Οι σχάρες των Πάγκων με Γυάλινες Πόρτες είναι σχεδιασμένες για ασφαλή αποθήκευση των περισσότερων μπουκαλιών της αγοράς σε όρθια θέση

Πόρτες με τριπλό κρύσταλλο, εφοδιασμένες με μηχανισμό επαναφοράς σε θέσεις μικρότερες των 90° και κλειδαριά στα μοντέλα με Γυάλινες Πόρτες

Σύστημα φωτισμού LED στα μοντέλα με Γυάλινες Πόρτες

Διαθέσιμα με υπερύψωμα, χωρίς την επιφάνεια εργασίας ή ρόδες, κατόπιν παραγγελίας

Χαρακτηριστικά

Όγκος: 571 lt

Διαστάσεις: 199,5x87,5x70cm

Πόρτες: 4

Σχάρες: 4

Θερμοκρασία λειτουργίας: 0 / +10°C

Μεικτός Όγκος: 1,36m3

Μέγιστη Πίεση Κυκλώματος: 29bar

03296

Φύλλο δεδομένων

ΤΥΠΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ
Πάγκος
ΤΥΠΟΣ ΨΥΞΗΣ
Συντήρηση
ΒΑΘΟΣ
70 cm
ΑΝΟΙΓΜΑ
Πόρτες
ΜΕ ΜΟΤΕΡ
Όχι
ΠΟΡΤΕΣ
4
Γυάλινες
ΠΛΑΤΟΣ
161-200cm

Ειδικές αναφορές

Σχετικά προϊόντα

20 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: