ARISTON AURES S 4 SH ΕΠΙΤΟΙΧΟΣ ΤΑΧΥΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ-ΜΠΑΝΙΟΥ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΟΣ 4KW

Κωδικός προϊόντος: 408000

150,00 €
με ΦΠΑ Άμεση Παραλαβή

Ο ταχυθερμοσίφωνας Aures S 4 SH EU από την Ariston διαθέτει μέγιστη ισχύ 4 kW και είναι κατάλληλος για το σπίτι, το εξοχικό, ή όπου αλλού θέλετε να έχετε άμεσα και οικονομικά ζεστό νερό. Λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα και είναι μονοφασικός.

Ποσότητα
Άμεσα διαθέσιμο

  Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Τα βαριά ή ογκώδη δέματα αποστέλονται μόνο με πρακτορείο μεταφορών και δεν υποστηρίζεται ο τρόπος πληρωμής αντικαταβολή.Το κόστος των μεταφορικών ορίζεται σε συνεννόηση με το πρακτορείο και εξαρτάται από το βάρος των προϊόντων και την απόσταση.

 

Πολιτική Επιστροφών

 

Χρήση Κρυπτογράφησης SSL


Περιγραφή

Ο ταχυθερμοσίφωνας Aures S 4 SH EU από την Ariston διαθέτει μέγιστη ισχύ 4 kW και είναι κατάλληλος για το σπίτι, το εξοχικό, ή όπου αλλού θέλετε να έχετε άμεσα και οικονομικά ζεστό νερό. Λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα και είναι μονοφασικός.

Ενώ ένας κλασικός θερμοσίφωνας ζεσταίνει μεγάλη ποσότητα νερού καταναλώνοντας πολλή ενέργεια και χρόνο, ο ταχυθερμοσίφωνας δεν έχει δεξαμενή αποθήκευσης ζεστού νερού και ζεσταίνει μόνο το νερό που περνάει μέσα από αυτόν. Έτσι, μέσα σε λίγο χρόνο έχετε ζεστό νερό, μόνο όταν το χρειάζεστε και μόνο για την ποσότητα που χρησιμοποιείτε εκείνη τη στιγμή. Αυτό τον καθιστά ως μια οικονομική λύση, ενώ παράλληλα έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής αφού δεν υπάρχει δεξαμενή νερού, συνεπώς και συσσώρευση αλάτων στην αντίσταση και σε άλλα εξαρτήματα.

Όση ώρα έχετε ανοιχτή τη βρύση θα έχετε και ζεστό νερό που χρησιμοποιείται αυτούσιο, χωρίς ανάμειξη με κρύο όπως συμβαίνει στον κλασικό θερμοσίφωνα. Φυσικά, απαραίτητη προϋπόθεση για να λειτουργήσει είναι η πίεση του κρύου νερού εισόδου να μην είναι πολύ χαμηλή. Σε περιπτώσεις χαμηλότερων θερμοκρασιών εισόδου το χειμώνα και υψηλότερων το καλοκαίρι, η απόδοση μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα.

Τοποθετείται εύκολα και γρήγορα στο μπάνιο ή την κουζίνα (εφαρμογή μόνο σε μία παροχή). Είναι εύκολος στη χρήση ή τη συντήρηση και εξυπηρετεί καθημερινές ανάγκες όπως για παράδειγμα το πλύσιμο των χεριών, πιάτων, ρούχων ή και άλλων λειτουργιών.

Η ρύθμιση της θερμοκρασίας εξόδου του νερού γίνεται αναλογικά και εξαρτάται από τον ρυθμό της ροής του νερού, ανάλογα με την ισχύ που έχει επιλεχθεί. Η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να φτάσει για παραγωγή ζεστού νερού είναι στους 55 °C, ενώ ο μέγιστος ρυθμός ροής του νερού φτάνει έως και τα 2.1 λίτρα ανά λεπτό.
Ενδεικτικά, 38-42 °C βαθμοί είναι οι στάνταρ για τη χρήση ντουζ.

 

Χαρακτηριστικά και Διαστάσεις

  • Μέγιστη Ισχύς: 4kW
  • Μέγιστος Ρυθμός Ροής: 2.1lt/min
  • Μέγιστη Θερμοκρασία: 55°C
  • Ύψος: 18.3cm
  • Πλάτος: 29cm
  • Βάθος: 10.8cm
408000
20 Αντικείμενα

Φύλλο δεδομένων

ΙΣΧΥΣ
4 KW
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
Επιτοίχια
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ
Ρεύμα
ΕΙΔΟΣ
Στιγμιαίας Παραγωγής
ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΡΥΘΜΟΣ ΡΟΗΣ
2,5 lit/min
ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ
50°C

Ειδικές αναφορές

Σχετικά προϊόντα

20 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: