ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ LPG

Κωδικός προϊόντος: 209.27.60.12

2.150,00 €
με ΦΠΑ Κατόπιν παραγγελίας

ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ 

ΙΣΧΥΣ
Ποσότητα
Παράδοση σε 3-5 εργάσιμες μέρες

  Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Τα βαριά ή ογκώδη δέματα αποστέλονται μόνο με πρακτορείο μεταφορών και δεν υποστηρίζεται ο τρόπος πληρωμής αντικαταβολή.Το κόστος των μεταφορικών ορίζεται σε συνεννόηση με το πρακτορείο και εξαρτάται από το βάρος των προϊόντων και την απόσταση.

 

Πολιτική Επιστροφών

 

Χρήση Κρυπτογράφησης SSL

Πολλές είναι οι περιπτώσεις όπου η παροχή ρεύματος καθίσταται από δύσκολη έως αδύνατη, όπως για παράδειγμα οι λαϊκές αγορές, οι εξοχικές κατοικίες, απομονωμένες περιοχές. Σε αυτές τις περιπτώσεις η ιδανική λύση είναι η γεννήτρια παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος.

Η γεννήτρια είναι μηχανή που βασίζεται πάνω στους νόμους της ηλεκτροφυσικής. Πιο συγκεκριμένα η γεννήτρια μετατρέπει τη μηχανική ενέργεια σε ηλεκτρική. Στο εμπόριο μπορεί κάποιος να βρει γεννήτριες που ως καύσιμο χρησιμοποιούν το πετρέλαιο, τη βενζίνη και το υγραέριο.

Πλεονεκτήματα γεννήτριας υγραερίου

Η γεννήτρια υγραερίου πλεονεκτεί σε σχέση με τις παραδοσιακές γεννήτριες πετρελαίου ή βενζίνης για τους ακόλουθους λόγους:

Μικρότερη κατανάλωση

25% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και 30-70% μικρότερο κόστος συντήρησης

Δεν δημιουργεί καπνό, μυρωδιές και παράγει λιγότερο θόρυβο

Εύκολη συντήρηση

 Όπως στις υπόλοιπες γεννήτριες έτσι και στη γεννήτρια υγραερίου συνιστάται χρήση της μεταξύ 75-80% της μέγιστης ισχύς  της

ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΑΕΡΙΟΥ CC3000B

Φύλλο δεδομένων

ΙΣΧΥΣ
3 KW
4.6 KW

Ειδικές αναφορές

20 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: