SATURN NAVIEN NPE-24 SWE ERP ΤΑΧΥΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑΣ ΑΕΡΙΟΥ

Κωδικός προϊόντος: 03551

1.980,00 €
με ΦΠΑ Άμεση Παραλαβή

Ταχυθερμαντήρας Αερίου Θερμικής Απόδοσης 24÷32KW, Απόδοσης 106,6÷111%, Παραγωγής Ζεστού Νερού Χρήσης 24÷32 l/min, με Διπλοί Πρωτογενοί και Δευτερεύοντες Εναλλάκτες, Ενσωματωμένος Πίνακας Ελέγχου, Συμβατό με Φυσικό Αέριο και Υγραέριο, Δυνατότητα Συστοιχίας έως και 16 μονάδων, Αντιπαγετική Προστασία Μηχανήματος σε Θερμοκρασίες έως -40°C, Καμινάδα έως και 110m, Πιστοποιημένο κατά GAR

Ποσότητα
Άμεσα διαθέσιμο

  Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Τα βαριά ή ογκώδη δέματα αποστέλονται μόνο με πρακτορείο μεταφορών και δεν υποστηρίζεται ο τρόπος πληρωμής αντικαταβολή.Το κόστος των μεταφορικών ορίζεται σε συνεννόηση με το πρακτορείο και εξαρτάται από το βάρος των προϊόντων και την απόσταση.

 

Πολιτική Επιστροφών

 

Χρήση Κρυπτογράφησης SSL

Απόδοση: Διπλοί πρωτογενείς και δευτερεύοντες εναλλάκτες θερμότητας ανοξείδωτου χάλυβα προσφέρουν βέλτιστη απόδοση και αντοχή.

Πίνακας Ελέγχου: Ο ενσωματωμένος πίνακας ελέγχου επιτρέπει τη ρύθμιση της θερμοκρασίας και εμφανίζει την κατάσταση λειτουργίας και τους κωδικούς σφαλμάτων.

Πρόσβαση: Εύκολη και γρήγορη πρόσβαση για συντήρηση και επισκευή σε όλα τα μέρη του λέβητα.

Συστοιχία: Συμβατό με φυσικό αέριο (NG) και προπάνιο (LPG). Μπορεί να τοποθετηθεί και σε συστοιχία έως και 16 μονάδων για αυξημένη παραγωγή ζεστού νερού.

Λειτουργία: Η λειτουργία αντιπαγωτικής προστασίας διασφαλίζει την κανονική λειτουργία του μηχανήματος σε θερμοκρασίες έως -40°C.

Διαστάσεις: Συμπαγής διαστάσεις.

Εγκατάσταση: Εύκολο στην εγκατάσταση.

Δυνατότητες: Δυνατότητα σύνδεσης με αισθητήρα εξωτερικής αντιστάθμισης.

03551
20 Αντικείμενα

Φύλλο δεδομένων

ΙΣΧΥΣ
24 KW
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
Επιτοίχια
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ
Υγραέριο
Φυσικό αέριο
ΕΙΔΟΣ
Στιγμιαίας Παραγωγής
ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΡΥΘΜΟΣ ΡΟΗΣ
21-25 lt/min
ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ
85°C

Ειδικές αναφορές

Σχετικά προϊόντα

20 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: