• Νέο

ΑΕΡΟΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ OP50 58.5KW

Κωδικός προϊόντος: 319395

3.440,00 €
με ΦΠΑ Κατόπιν παραγγελίας

ΑΕΡΟΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ OP40 48.8KW

Ποσότητα
Παράδοση σε 3-5 εργάσιμες μέρες

  Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Τα βαριά ή ογκώδη δέματα αποστέλονται μόνο με πρακτορείο μεταφορών και δεν υποστηρίζεται ο τρόπος πληρωμής αντικαταβολή.Το κόστος των μεταφορικών ορίζεται σε συνεννόηση με το πρακτορείο και εξαρτάται από το βάρος των προϊόντων και την απόσταση.

 

Πολιτική Επιστροφών

 

Χρήση Κρυπτογράφησης SSL

Ο επιτοίχιος λέβητας OP50 της εταιρείας Mytherm, μπορεί να καλύψει χώρους έως και 250 m². Μπορεί να λειτουργήσει με πετρέλαιο ή αέριο, και μέσω καύσης θερμαίνει το νερό, το οποίο μεταφέρεται μέσω σωληνώσεων για να ζεστάνει τα θερμαντικά σώματα.
Όταν λειτουργεί με πετρέλαιο θα πρέπει να υπάρχει και ξεχωριστή δεξαμενή, από την οποία θα γίνεται η άντληση του καυσίμου. Εναλλακτικά μπορεί να λειτουργήσει σε εγκατάσταση αερίου. Το πλεονέκτημα αυτού του τρόπου λειτουργίας είναι ότι δεν χρειάζεται να υπάρχει ξεχωριστή δεξαμενή αποθήκευσης καυσίμου, καθώς η παροχή του αερίου γίνεται απευθείας από τις σωληνώσεις του δικτύου.
Για να λειτουργήσει θα πρέπει να αγοραστεί και καυστήρας, ο οποίος είναι και υπεύθυνος για τη διαδικασία της καύσης του καυσίμου.
Επιπρόσθετα, μπορεί μέσω αεραγωγών να θερμάνει τον αέρα του χώρου, και για αυτό το λόγο χαρακτηρίζεται ως αερολέβητας. Ο αέρας που θερμαίνεται στους αερολέβητες μπορεί να προέρχεται είτε από τον ίδιο τον χώρο που θερμαίνεται (ανακυκλοφορία αέρα) είτε από το εξωτερικό περιβάλλον.

Τιμή χωρίς καυστήρα.

Χαρακτηριστικά

  • Ονομαστική Θερμική Ισχύς: 50000kcal/h
  • Τοποθέτηση: Επίτοιχος
  • Διαστάσεις(YxMxΠ): 56x180x84cm
  • Διάμετρος καμινάδας: 150mm
  • Βάρος: 175kg
  • Τάση: 230V
319395

Φύλλο δεδομένων

ΙΣΧΥΣ
50 KW
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
Επιτοίχια
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ
Πετρέλαιο
Υγραέριο
Φυσικό αέριο

Ειδικές αναφορές

Σχετικά προϊόντα

20 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: