Χωρητικότητα: 11 ταψιά 600x400
Ζεστός αέρας 30-270°C
Ατμός 30-130°C
Ύγρανση 30-270°C με μεταβλητή ποσόστωση της υγρασίας
Αναγέννηση φαγητού 140-160°C
Προθέρμανση-Κρύωμα θαλάμου
Ακίδα ψησίματος 3mm
Ψήσε και διατήρησε (Cook and Hold). Χρόνος ψησίματος έως 480 λεπτά
5 προγράμματα πλυσίματος, (50’-62’-75’-90’-120’)
8 ενότητες φαγητών (κρέας, πουλερικά, θαλασσινά, λαχανικά, ζυμαρικά, αρτοσκευάσματα,γλυκά, αγαπημένα), με δυνατότητα έως 100 προγράμματαανά ενότητα
Αποθήκευση προγράμματος και στην χειροκίνητη έκδοση
Δημιουργία νέου προγράμματος
Χειροκίνητος ή προγραμματιζόμενος χειρισμός
Οθόνη αφής έγχρωμη με ανάλυση 800x480pixel
Έλεγχος λειτουργικών παραμέτρων πλακέτας 60 φορές/λεπτό από επεξεργαστή 16 bit, τεχνολογίας DSPIC 80MHz
Μέθοδος ατμοποίησηςκαι ύγρανσης με ψεκασμό
Θερμική ισχύς 17Κw
Ηλεκτρική ισχύς 0.55Kw
1 μοτέρ 3/4 Hp, 900-1400rpm,με θερμική προστασία (θερμίστορες)-φτερωτήΦ350X110mm,18πτερύγια πλάτους 90mm
Ανοιγόμενα διπλάπυρίμαχα κρύσταλλα
Ηλεκτρομαγνητικός αισθητήρας πόρτας-ρυθμιζόμενα καθ’ύψος ποδαρικά ανοξείδωτα, 2΄΄
Παροχή νερού3/4 ΄΄(ελάχιστη πίεση 1.5 bar)
Αποχέτευση Φ40mm-νεροχύτης κάτω από τη πόρτα ανοξείδωτος
Αφαίρεση σχαρών και διαφράγματος με ένα απλό ανασήκωμα
Διάφραγμα ανεμιστήρα-θαλάμου κλειστού τύπου για στοχευμένη έξοδο του θερμού αέρα στο θάλαμο
4 τάμπερ ρυθμιζόμενου τύπου στο διάφραγμα για ρύθμιση της ροής του θερμού αέρα στοθάλαμο (δεξιά-αριστερά και άνω- κάτω)
Κλείστρο πόρτας με διπλή μανδάλωση
Καλωδιώσεις από υαλομέταξο
2 μεταλλικούς φυγοκεντρικού τύπου ανεμιστήρες για ψύξη στο χώρο των ρελέ και στη πλακέτα
Μόνωση από πετροβάμβακα με επένδυση αλουμινίου 60Κgr/m3 –κεραμοβάμβακα
Υλικό θαλάμου inox 1,5mm, 1810 κατά Din-304 Aisi, φινιρίσμα mirror, με καμπύλες 60mm για εύκολο καθαρισμό
Διαστάσεις 961x876xh1140mm
Προέλευση Ελληνική