Η επιχείρηση μας, ιδρύθηκε το 1988 από τον Καραπαναγιώτη Ιωάννη με έδρα την Ζαχάρω Ηλείας και με κύρια δραστηριότητα το εμπόριο εμφιαλωμένου υγραερίου, συσκευών αερίου καθώς και service αυτών έχοντας δημιουργήσει έως και σήμερα ένα πολύ ευρύ πελατολόγιο σε Ηλεία, Μεσσηνία και Αχαΐα με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Το 1994 μεταφερθήκαμε σε νέο ιδιόκτητο χώρο στην Συντριάδα Πύργου Ηλείας με δυναμικότητα αποθήκευσης έως 10 κυβικά υγραέριο στοιβαγμένο σε φιάλες.

Το 2017 η επιχείρηση εξελίσσεται με την παρουσία του Καραπαναγιώτη Κωνσταντίνου με την απόκτηση του διπλώματος του Μηχανολόγου Μηχανικού από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας παρέχοντας πλέον ολοκληρωμένες λύσεις στις ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες και εφαρμογές δικτύων υγραερίου τόσο σε οικιακό όσο και σε βιομηχανικό επίπεδο.

Το 2018 ιδρύουμε Νέο Κατάστημα - Τεχνικό Γραφείο στο κέντρο του Πύργου επί της οδού Πατρών 76 και δημιουργούμε τον μεγαλυτερο εκθεσιακό χώρο του νομού σε είδη υγραερίου!

Το 2019 δημιουργούμε το πρώτο μας e-shop και ξεκινάμε τις πωλήσεις συσκευών και ανταλλακτικών αερίου σε όλη την Ελλάδα.

Το 2021 φέρνουμε στον Πύργο το πρώτο βυτιοφόρο όχημα μεταφοράς υγραερίου, για την διάθεση του χύμα, σε οικιακούς και επαγγελματικούς καταναλωτές σε όλη την Ηλεία, Αχαία και Μεσσηνία.

Το 2022 μεταφερόμαστε σε νέο μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο, όπου πλέον παρέχουμε και μεγάλη γκάμα σε μεταχειρισμένες επαγγελματικές συσκευές αερίου αλλά και ακόμα περισσότερες καινούργιες!

Για εμάς στην Karapanagiotis Gas Solutions κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός και προσπαθούμε με ευελιξία να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες του.
Μερικοί λόγοι που αξίζει κάποιος να επιλέξει να συνεργαστεί με την εταιρεία μας:
  • Ανταγωνιστικές τιμές
  • Συνεχής και προσωπική επαφή με τους πελάτες μας
  • Αξιοπιστία
  • Πάνω από 30 χρόνια εμπειρία στον χώρο του υγραερίου
  • Πανελλαδική διασπορά μέσω του e-shop μας
  • Πιστοποιημένες και ασφαλείς εγκαταστάσεις υγραερίου
  • Ιδιόκτητος στόλος βυτίων/οχημάτων
  • Καινούργιες φιάλες υγραερίου
  • Απόλυτα καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό
Η στρατηγική της εταιρείας μας εστιάζει στο τρίπτυχο "Ασφάλεια - Αξιοπιστία - Οικονομία".
Το "δέσιμο" με τους πελάτες μας είναι σε πρώτο πλάνο καθώς στόχος είναι να χτίζονται μακροχρόνιες συνεργασίες και να αναπτύσσονται σχέσεις που θα χαρακτηρίζονται από ειλικρίνεια και αμοιβαία εμπιστοσύνη.